Uçar Oto Servis


Eski Oto Sanayi Sitesi Çamlık Cad. No:15

Telefon1: 02122827090

Telefon2: 05304056282

Fax: 00

Web: www.ucarotoservis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bir oto servise gittiniz ustanıza gözü kapalı güvenmek,vaad edilen günde aracınızı teslim almak ve bunları uygun bir fiyata yaptırmak istiyorsunuz.Hem esnaf güleryüzlülüğü hem de kurumsallık ciddiyeti bekliyorsunuz.İşte tam da doğru yerdesiniz..!

Aracınızı bize teslim ettiniz ancak gün içinde durumunu bilmek istiyorsunuz.Online görüntüleme sistemimiz sayesinde ister telefondan ister pcden her an, her yerde aracınızı görüntüleyebilirsiniz.

Kaza yaptınız hasarın kasko bedelinden karşılanmasını istiyorsunuz.Bize sadece sigorta şirketini söyleyin yeter.Gerisi bizde..!

Aracınıza yapılacak işlemlerin uygun olup olmadığı kafanızı kurcalıyor ve ne yapacağınız konusunda kararsızsınız, oto servisimizde uzman kadromuzun görüşleri doğrultusunda araciniza ücretsiz hasar tespiti yapıyor , kararınızı verdiğiniz taktirde ödeme kolaylığı sağlıyoruz.
Cok yogun çalışıyorsunuz aracınızı getirmeye vaktiniz yok, Uçar Oto Servis aracınızı dilediğiniz yerden teslim alıp dilediğiniz yere teslim ediyor.


Ürün ve Hizmetler

Uçar Oto Servis bünyesinde sadece kaporta boya hizmeti verse de aracınızın bütün ihtiyaçları bizim gözetimimizde uzman ustalar tarafından işleme alınarak gelişmeler size aktarılmaktadır.Tüm marka ve modellere hizmet vermekteyiz.

#kaporta boya #mekanik seyrantepe #maslak istanbul #bakım onarım #kameralı sistem


Benzer Firmalar