Serin Arıtma Sistemleri San Ve Tic Ltd Şti.


DES San. Sitesi 113 sk C:03 blok No 19

Telefon1: +90 2163640125 pbx

Telefon2: +90 216 364 01 26

Fax: +90 216 364 01 24

Web: www.serinaritma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya,ABD

2007 yılında kurulan Serin Arıtma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. aynı yıl içerisinde, Avrupa ağırlıklı olmak üzere, filtrasyon sistemleri, membran ekipmanları imalatı ve ihracatı yaparken, aynı zamanda Türkiye genelinde filtrasyon sistemleri üreten firmalara (OEM), membran tedariği ve teknolojik destek bazında çalışmalarına başlamıştır.
Özellikle kataforez, süt, peynir, PAS tozu üretimi prosesleri, su arıtma ve proses sularının geri kazanımı konusunda sektörel anlamda kuruluşlar ile çalışmalara önem veren Serin Arıtma, kendi alanındaki yenilikleri takip ederek müşterilerine en kaliteli ve en uygun hizmeti sunmayı hedef edinmiştir.
Serin Arıtma, global ısınmadan kaynaklanan ve önümüzde ki yıllarda ülkemiz açısından, öz kaynaklarımızın daha verimli ve tasarruflu kullanılmasının kaçınılmaz bir gerçek olduğundan yola çıkarak, membran teknolojisinin ülkemizde daha yaygın hale gelmesi için çalışmalarına devam etmektedir.
Tüm dünyada kullanımı hızla artan bu teknoloji ile, ekonomik ve verimli çözümler üretilerek, suyun ileri arıtımı gerçekleştirilmektedir. Atık azaltmak, değerli atıkları veya suyu geri kazanmak için yaygın olarak kullanılan membran teknolojileri, aşağıdaki proseslerden oluşmaktadır.
-Mikro Filtrasyon, Ultra Filtrasyon, Nano Filtrasyon, Ters Osmoz ve MBR-
Geri kazanım teknolojilerinde ki tecrübemiz, ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun çözümü sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Marka
Mikro Filtrasyon, Ultra Filtrasyon, Nano Filtrasyon, Ters Osmoz ve MBR-
Sepro, Rochem, APTwater ve Hipox adı altında faaliyet gösteren firmaların, ULTURA adı altında birleşmesi, tek firma üzerinden tüm sektöre daha rahat hizmet verme adına 2014 Şubat ayında gerçekleşmiştir.
Yiyecek içecek, süt, Kataforez E-coat-Elektro Kaplama ilaç sektörü Arıtma sistemleri ve Membran tedariği

#Kataforez,E-Coat #Süt,Gıda #Galvanik,Elektro Kaplama #Ultra filtrasyon,Mikrofiltrasyon #Nano filtrasyon,Ters Osmoz


Benzer Firmalar