Anasayfa » Ajanslar » Organizasyon » İSTANBUL Ajanslar » BAŞAK FOTOĞRAFCILIK

BAŞAK FOTOĞRAFCILIK


Başak şehir 5.etap başak center 2.kat

Telefon1: 0212 487 47 67

Telefon2: 0537 743 78 82

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başak Şehir 5. etap Başak Center da 2013 yılında hizmete başlamış bulunmaktayız.Hizmet anlamında Fotoğrafcılık üzerine (vesikalık gelindamat dış çekim şirket organizasyonları vs.)gibi birçok alanda müşterilerimize cevap verip fiat kalite zaman anlamında Başak Şehirlilere gerçek manada ürün sunmaktayız.En kısa zamanda sizleri Stüdyomuza bekleriz...


Ürün ve Hizmetler

Fotoğrafçılık baskı teknikleri üzerine her anlamda muşterilerimize ürün sunmaktayız.Kalpli yastık, saat, puzzle, takvim, taşa baskı, cam a baskı, sihirli kupa plaket, gibi birçok üründe.Stüdyo çekimleri olarak çocuk aile çekimi, sünnet çekimi, nişan, gelindamat, iç mekan dışmekan çekimlerimiz aynı zamnda istege göre düğünlere video kamera ve fotoğraf çekimi için gelmekteyiz.Albüm seçekneklerimiz ister panoramik&krıstal ister standart album paketlerimiz mevcut.Biometrik fotoğraf her ülkenin vize ölçüleri standart vesikalık.
Aynı zamanda şirket organizastonları yemekler davetlere video kamera&fotoğraf çekimimiz mevcut.Fotoğraf çıkartma ücretimizde 0, 50 krş.
EN YAKIN ZAMANDA BAŞAK CENTER 2, KAT BAŞAK FOTOĞRAFCILIGA SİZLERİ BEKLERİZ...

# # # # #


Benzer Firmalar