Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » ANKARA İzolasyon » SPREYX SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK İZOLASYON

SPREYX SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK İZOLASYON


Solfasol mah 1389 sok no 1

Telefon1: 03123383539

Telefon2: 05359897628

Fax: 03123383539

Web: www.spreyx.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sprey Poliüretan Köpük Yalıtımın Uygulaması

Sprey poliüretan yüksek basınçlı poliüretan makinası ile uygulanır. Uygulama, makine sistemi, kompresör, hammadde pompaları ve hortumları bulunan mobil sistem ile gerçekleşir. Eğitilmiş personel bu mobil sistemle yerinde uygulamayı gerçekleştirir. Püskürtülen malzeme %100 aderans ile aplikasyon zeminine yapışarak yekparelik sağlar. Yüksek basınçla püskürtüldüğünden en ufak gözenekleri dahi doldurur. Sıvı olarak püskürtülen poliüretan kısa sürede reaksiyona girer, genişler ve sertleşir. Ek yeri olmayan, ısı köprüsü oluşturmayan ve sızdırmazlık sağlayan bir yalıtım sağlanır.


Ürün ve Hizmetler

SPREYX SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK UYGULAMA ALANLARI

Çatı Yalıtımı -- Alttan
Çatı Arası Yalıtımı
Katlar Arası Yalıtım
Teras Yalıtımı
Endüstriyel Çatı Yalıtımı
Hayvansal Barınak Yalıtımı
Tavuk Çiftliği yalıtım
Boru Hattı Yalıtımı
Çatı Yalıtımı -- Üstten
Dış Cephe Yalıtımı
İç Cephe Yalıtımı
Temel Yalıtımı
Prefabrik Yapı Yalıtım
Soğuk Hava Depo Yalıtımı
Balıkçı Gemi Yalıtım.

Spreyx Poliüretan Köpük uygulama yapılmış olan ev veya işyerlerinizde kış aylarınız tasarruflu geçer ve yüksek doğalgaz maliyetlerinden kurtulursunuz.Yalıtım esaslarına uygun yapılmış olan izolasyonlar ısıtma ve soğutma bütçesinden ortalama olarak %40 ila %50 arasında tasarruf sağlar ve daha konforlu yaşamanızı sağlar.
Spreyx Sprey Poliüretan uygulama yüksek performansı sayesinde tüm endüstriyel türü yapılar için idealdir.Diğer yalıtım uygulamalarından 1/3 daha az zamada uygulanır.Ses geçirmez, maliyetleri azaltır, ısı kaybını önler ortalama sıcaklığı-soğukluğu korur, donmayı önler, aydınlatmanın kontrol edilmesine katkı sağlar (Işıkların ürettiği ısıyı muhafaza eder.)
Yüksek ölçekli soğutma ve ısıtma sistemleri için en ideal yalıtım sistemidir.Her türlü yüzeye mükemmel yapışma sağlar ses ve yangın yalıtımına da katkı sağlar.

#sprey poliüretan #ankara poliüretan #yalıtım ankara #çatı izolasyon #köpük izolasyon


Benzer Firmalar