Medikal House


847 Sok. No:19 Nebioğlu İş Hanı D:B04

Telefon1: 0232 484 55 66

Telefon2: 0553 567 27 57

Fax: 0232 484 55 66

Web: www.medikalsaglikurunleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2000 yılından bu yana medikal sektörde faaliyet gösteren şirketimiz kendi alanında markalaşmıs birçok ürünün toptan ve perakende satışını yetkili bayii olarak yapmaktadır.
Şirketimizin resmi sitesi www.medikalsaglikurunleri.com sizlere daha hızlı ve ucuz alışveriş keyfini sunmak için hazırlanmış olup siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.
Firmamız ve satışını yapmakta olduğumuz tüm ürünler UBB(Ulusal Bilgi Bankası)na kayıtlı olup,CE Avrupa kalite sertifikasına sahiptir.
Ayrıca tüm iade ve garanti koşulları sanayi ve ticaret bakanlığı yönetmeliğine uygundur.Koşulsuz müşteri memnuniyeti vazgeçilmez felsefemizdir.
Türkiye`nin En Ucuz Hasta Karyolası, Hasta Yatağı, Sedye, Tekerlekli Sandalye Ürünleri Çarşısı www.medikalsaglikurunleri.com da iyi alışverişler dileriz.


Ürün ve Hizmetler


2 Motorlu Ekonomik Hasta Karyolası
2 Motorlu Ekonomik Hasta Karyolası
hasta karyolası, hasta yatağı, hasta yatakları, lazımlıklı hasta karyolası, klozetli hasta karyolası, 2 motorlu hasta karyolası, 3 motorlu hasta karyolası, asansörlü hasta karyolası, yoğun bakım hasta karyolası, tekerlekli sandalye, akülü sandalye, akülü tekerlekli sandalye, sermax tekerlekli sandalye, imc tekerlekli sandalye, wollex tekerlekli sandalye

#hasta karyolası # # # #


Benzer Firmalar