HÜSEYİN EFE İNŞAAT


Şehit Pamer Cd

Telefon1: 05314594339

Telefon2: 5465434747

Fax: 111111111

Web: www.huseyinefeinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HÜSEYİN EFE İnşaat 2008`den bu yana yapı inşaa etmeye başlamıştır. Yapı inşaa etmesinin amacı ise Hatay`da kaliteli yapıların bulunmadığı ve bunun bir eksik olduğunu göz önünde bulundurarak Dünya şartlarına uygun yapı inşaa etmeye başlamıştır ve yaptığı tüm yapılarda, can güvenliği, kalite ve güzelliğe önem vermekle beraber müşterilerinin güvenini toplamaya devam etmiştir. Yapı inşa etmeye devam etmektedir ve her geçen gün büyüyüp insanların hayalindeki yapıları inşaa etmeye devam ediyor.

Hüseyin EFE


Ürün ve Hizmetler


- Müşterilerin istek ve ihtiyacına göre müşteriye ait arsalar üzerinde,

-Arsanın yapısına ve boyutlarına uygun şekilde plan ve proje hazırlamaktadır.

-Plan ve projeye bağlı olarak kaba inşaatı yapılır veya inşaat tamamen yapılıp anahtar teslim yapılmaktadır.

- Şirketimiz uygun bulduğu arsaları şirket amaçları doğrultusunda satın alarak bu arsalar üzerinde bütün inşaat işlemleri gerçekleştirerek, anahtar teslim olarak müşterilere satmaktadır veya şirket adına kiraya vermektedir.

- Şirketimiz kamu ve özel sektörün düzenlediği ihalelere katılıp aldığı ihaleleri ihale şartlarına uygun olarak yapmakta veya başka firmalara taşeronluk sözleşmesi çerçevesinde yaptırmaktadır.

- Şirketimiz gerek kendi başına, gerekse başka firmalarla ortaklık kurarak kooperatif faaliyetlerinde bulunmaktadır.

- Okul, hastane, fabrika vb. insanların çok fazla olduğu binalara paratoner sistemini aracı kurum vasıtasıyla kurmaktadır.

- Müşterilerin istekleri doğrultusunda inşaatın bulunduğu yerin coğrafi koşullarına uygun olarak izolasyon sistemleri yapmaktadır.

- Müşterilerin tüm çıkarları göz önünde bulundurularak inşaat tamamlanmaktadır. Buradaki tüm amacımız müşterilere uygun ve hayal ettikleri yapıları teslim etmektir.

#hüseyin efe inşaat taahhüt müteahhitlik #hüseyin efe inşaat #hüseyin efe #hüseyin efe inşaat iskenderun #hüseyin efe inşaat iletişim


Benzer Firmalar