ARMADA ÇELİK YAPI


Atatürk Bulvarı Deposite İş ve Outlet Merkezi A1 Blok K:3 No:300-B İkitelli OSB Başakşehir / İstanbul

Telefon1: 2126711185

Telefon2:

Fax: 2126711186

Web: www.armadacelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Çelik Konstrüksiyon üretim ve montajı yapan, anahtar teslim proje taahhüt hizmeti verebilen bir firmadır.
Bina Güçlendirme, Çatı Uygulaması, Dış Cephe Kaplama, Bina içi merdiven, Yangın Merdiveni, Tadilat ve Dekorasyon vb. hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.
Referanslarımızı inceleme fırsatı bulabilirseniz eğer, sizler gibi Kurumsal firmalara çözüm ortağı olarak A’dan Z’ye destek vermekteyiz.
( Saha keşfi, projelendirilmesi, Statik raporlamaları, Maliyet Analizi ve Tekliflendirme, Üretim, Montaj ve Hakediş )aşamalarında KYS ve SEÇ G kurallarına uyarak, hızlı dönüş sağlayabilmekteyiz.
Daha detaylı bilgi verebilmek adına, sizlerden yüz yüze görüşme talebimizi işleme almanızı rica eder, iyi çalışmalar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

Armada Çelik Yapı çelik sektörünün öncü firmaları arasında yer almaktadır.

Kuruluş Amacımız,

Müşteri talep ve ihtiyaçlarını doğru anlayarak, en kısa sürede minumum risk ve maliyet ile, survey, tasarım, tekliflendirme ve sipariş onayı ardından, üretim, montaj ve satış sonrası destek anlayışıyla, çözüm ortağınız olabilmektedir. Armada çelik yapı , yapısal çelik sektöründe faaliyet gösteren, konut, endüstriyel yapılar, köprüler, sosyal tesisler ve özel yapıların tasarımı, projelendirilmesi, imalatı, montajı ve anahtar teslim taahhüt hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde önemli rol oynamaktadır.

#ÇELİK ÇATI #ÇELİK MERDİVEN #ÇELİK GÜÇLENDİRME #HANGAR DEPO #ÇELİK ARAKAT


Benzer Firmalar