YAĞMUR KIRTASİYE


Sanayi Mah. Kazım Karabekir Cad. No:2/F

Telefon1: 0212 637 46 79

Telefon2:

Fax: 0212 637 46 89

Web: www.yagmurkirtasiye.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sürekli olarak ihtiyaç pozisyonunda bulunan sektörlerden birisi olarak ön plana çıkan kırtasiye ve büro malzemeleri sektöründe iyi bir yere gelmek için sabır şarttır.



Bu sektöre atılan çoğu firma kısa sürede bir şeyler yapma beklentisinde olduğu için çoğu zaman hüsrana uğrayabilmektedir. Buna karşın sabırlı bir şekilde istikrarını sürdüren firmalar ise başarıya ulaşmıştır. Yağmur Kırtasiye de bu şekilde sabrını ve istikrarını sürdürerek önemli bir yere ulaşmış firma olarak ortaya çıkmıştır.



Kırtasiye sektörünün önde gelen firmalarından olmak amacı ile firma yaşantısına giriş yapmış olan firma kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı ile sektörün en iyilerinden olma yolunda emin adımlar ile yürümeye devam etmektedir. Kuruluşundan itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, istikrarını sürdürerek kırtasiye sektörünün önde gelen firmaları arasına girmeyi başarmıştır.


Ürün ve Hizmetler

kaşe, acil kaşe, merterde acil kaşe, güngören de acil kaşe, güngören kaşe, merter kaşe, esenler kaşe, esenlerde acil kaşe, barkod etiketi, barkod, argox, tanex, herboy laser etiket, laser etiket, rıbbon, ribon, wax rıbon, yağmur kırtasiye, kırtasiye toptan

#acil kaşe #yağmur kırtasiye #herboy laser etiket #barkod etiket #merterde toner dolumu


Benzer Firmalar