Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Alüminyum sanayi » TASARİUM YAPI MODERN İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ VE PAZ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

TASARİUM YAPI MODERN İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ VE PAZ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


İ.O.S.BÖLGESİ MUTSAN SANAYİ SİT. M 12 BLOK NO:36 İKİTELLİ-BAŞAKŞEHİR

Telefon1: 02124851835

Telefon2:

Fax: 02124851836

Web: www.tasarium.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TASARİUM KEPENK&PANJUR YAPI MERKEZİ
a- Her türlü kepenk, konut garaj kapısı, işyeri kepenk sistemleri, panjur, monoblok panjur, manuel panjur ve aksesuarları, işleri ile uğraşmak, servis hizmeti sağlamak. Bu alanlarla ilgili üretim tesisi kurmak, kurulmuş olanlara iştirak etmek, devralmak, devretmek, işletmek, proje hazırlamak ve danışmanlık hizmeti vermek. Bu alanlarla ilgili kullanılacak her türlü makine alet teçhizat donanım ile bunların yedek parça ve aksamlarını, madde ve hammaddelerini temin etmek üretim parkuru oluşturmak. Kullanılan Alüminyum profillerin toptan ve parekende alım satım işlerini yapmak, söküm ve montaj hizmetlerini yürütmek. Bu ürünlerin ithalat ve ihracatını ve oluşan hurdaların pazarlamasını yapmak.
b- Elektrikli tüp motor, santral motor, endüstriyel motor ve aksesuarları kullanmak, toptan ve parakende satışını, ithalat ve ihracatını yapmak.
c- Otomasyon sistemi ve aksesuarları uygulamak, toptan ve parakende satışını, ithalat ve ihracatını yapmak.
d- Her türlü otomatik kapı, fotoselli kapı, teleskopik fotoselli kapı ve aksesuarları uygulamak, servis hizmeti sağlamak, toptan ve parakende satışını, ithalat ve ihracatını yapmak.
e- Her türlü alüminyum doğrama işleri, cam, katlanır cam balkon, kış bahçesi, motorlu cam tavan, alüminyum cephe kaplama sistemleri, kompozit cephe ve silikon cephe sistemleri, yangın kapıları, bariyer sistemleri, yan kayar kapı sistemleri, plastik doğrama, metal kapı, kompozit levha uygulamaları yapmak, servis hizmeti sağlamak, alım satım ve imalat, ithalat ve ihracatını yapmak, bayilik almak, bayi ağı oluşturmak, sektördeki diğer firmalara taşeronluk hizmeti yapmak,
f- Metal mamulleri sac ve profil imalatı yapmak, alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak.
g- Konusu ile ilgili işlerde işletme kurmak ve yatırım yapmak. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmak.
h- Yurt içi ve yurt dışından sağlanan ilk madde, malzeme, mamul ve yarı mamüllerin alım satım ve imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.


Ürün ve Hizmetler

Kepenk, konut garaj kapısı, işyeri kepenk sistemleri, panjur, monoblok panjur, manuel panjur ve aksesuarları, ve servis hizmeti, otomatik kapı, fotoselli kapı, teleskopik fotoselli kapı ve aksesuarları uygulamak, alüminyum doğrama işleri, cam, katlanır cam balkon, kış bahçesi, motorlu cam tavan, alüminyum cephe kaplama sistemleri, kompozit cephe ve silikon cephe sistemleri, yangın kapıları, bariyer sistemleri, yan kayar kapı sistemleri, plastik doğrama, metal kapı, kompozit levha uygulamaları

#kepenk #panjur #tadilat #dekorasyon #kapı


Benzer Firmalar