Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » KONYA Otomotiv » Tekrot Rot Balans

Tekrot Rot Balans


Fatih Mh. Karatay San.Sit.Çoban Sk. No:22 Selçuklu/KONYA

Telefon1: 03322333366

Telefon2: 03322333366

Fax: 03322333366

Web: www.tekrot.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Geçmişten Geleceğe Güvenilir Servis...

Tekrot Rot Balans servisi olarak Konya` da bilgisayarlı rot balans, far ayarı, travers düzeltme, dingil düzeltme, ön düzen söküm takım ve nitrojen gaz dolumu alanlarında hizmet vermekteyiz.

Tekrot Rot Balans olarak sektörde 30 yılı aşkın süredir tecbüremizi sizlere sunuyoruz. Tam otomatik bilgisayarlı sistemler ile , rot balans ayarı far ayarı ve lastik bakım tamiri firmamızda özenle yapılmaktadır.

Lastik ve jant çeşitlerimiz konusunda değişik ürün ve marka seçenekleri ile aracınıza en uygun olan lastik ve jantları siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Firmamız Konya bölgesinde lastik pazarı için sektördeki konumumuzu pekiştirmek, müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla, her geçen gün kendini ve ürünlerini yenileyerek hizmet kalitesini günün koşullarına göre en iyi seviyede tutmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

konya rot balans, jant düzeltme, bilgisayarlı rot balans, konya, far ayarı, travers düzeltme, konya far ayarı, lastik tamir, teker, düzeltme, bakım, dingil düzeltme, ön düzen söküm takım, rot balans, nitrojen gaz dolumu

#konya rot balans #jant düzeltme #bilgisayarlı rot balans #far ayarı #lastik tamir


Benzer Firmalar