2AAJANS DİYARBAKIR WEB TASARIM


Ofis Aras Kargo Üstü Kat.1 No.2

Telefon1: 04122242228

Telefon2: 05369542228

Fax:

Web: www.2aajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Değişen teknolojik şartlar, sektörel gelişmeye ve yeni pazarlar doğmasına sebep olurken; 2A Ajans’da her geçen gün hizmetlerine dönemin şartlarına uygun yenilikler ve çözümler eklemektedir.

Bilişim sektöründe 2008 yılından bugüne kurumsal firmalara hizmet veren 2A Ajans, her geçen yıl uzman ekibini büyüterek profesyonel çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerine en iyiyi sunmak, memnuniyetini en üst düzeyde tutmak üzere şekillendirilen “Empati Hizmet” anlayışı sonucu, kurulduğu günden bugüne, 2A Ajans ile çalışmayı seçmiş hiçbir müşterisini kaybetmemiştir. Müşterileri ile arasındaki bu bağlılığın temelinde iş disiplini ve güvene dayalı iş birlikleri yatmaktadır.


Üretilen inovatif ve kalıcı çözümlerle işletmecilerin kurumsal değişmelerini ve en başarılı şekilde yöntemlerine yardımcı olunuyor. Bunu yaparken optimum maliyet ve süre konusunda son derece titizlik gösteriliyor. 2A Ajans kendi alanında; hem eğitim hem de deneyim anlamında üst seviyede olan kadrosuna sürekli olarak eklemler yapmaktadır. Ayrıca mevcut çalışanlar düzenli bir eğitim programı sayesinde hem mesleki hem de kendi kişisel kariyerlerini olumlu etkileyecek eğitimler almaktadır.


Ürün ve Hizmetler


#WEB #HOSTİNG #2A AJANS #2AAJANS #


Benzer Firmalar