Anasayfa » Toz Boya » Boya Sanayii » ANKARA Toz Boya » ELektro Teknik

ELektro Teknik


661. sok. No: 5

Telefon1: 0312 394 11 47

Telefon2: 0312 394 11 48

Fax: 0312 394 11 49

Web: elektroteknikgrup.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 27 yıla dayanan tecrübesi ile ülkemize ve yurtdışı sanayisine hizmet vermektedir.Firmamızın kurucuları Türkiyede profesyonel olarak ilk yerli imalatı yapan kişilerdir.

Elektro Teknik elektrostatik toz boya ekipmanları ve komple boyama tesisleri konusunda uzmanlaşmış sektördeki sayılı markalardan biridir.Ürünlerimiz yurtiçi ve yurtdışı pazarında tüketicilerin beğenisini kazanmış olup her geçen gün daha çok büyüyen bir firma haline gelmiştir. Ortadoğu, Afrika, Asya,Avrupa ,eski Sovyet ülkeleri ve Balkan ülkelerinde büyük pazar payına sahip olan Elektro Teknik hız kesmeden çalışmalarına devam edip dış piyasaya olan hizmetini yerine getirmektedir .

Elektro Teknik sektördeki farklarından bir diğeri satış sonrası müşterilere verdiği eğitim ve teknik servis hizmetidir.Her geçen gün kendini teknik alanda ve hizmete olan anlayışında yenileyen firmamız sektörde ve tüketicilerin bir numaralı tercihi olmuştur.





Ürün ve Hizmetler


Elektrostatik Toz Boya Cihazı ve Tabancası
ELEKTROSTATİK PLUS 410 PERFORMANSI Yüksek Kaplama Gücü Homojen Boya Dağılımı Aşırı Akım Korumalı Kaliteli Malzeme Seçimi TOZ BOYA TABANCA PERFORMANSI Değiştirilebilir Kaskad Hafif ve Dengeli Yapı Tüm Parçalarda Sorunsuz Kaplama Antistatik Gövde Güçlü ve Dayanıklı Kaskad Yapımı Nozul Çeşitleriyle, Çok amaçlı Kullanım PLUS 410 KONTROL MODÜLÜ Yüksek Gerilim ve Pnömatik Kontrol Bölümlerinden Oluşur Yüksek Gerilim Kontrol Bölümünde ; Tabanca Gerilimi Potans Yardımıyla Kontol Edi
Profesyonel Teknik Kadromuz İle
Elektrostatik Toz Boya Cihazların Üretimi, Bakım Onarımı ve Satışı.
Komple Boyama Tesisleri Kurulumu , Bakım Onarım ve Satışı.
Brülör Teknik servisi, Bakım Onarım ve Satışı.
Elektrik Panosu Kurulumu, Bakım Onarım ve Satışı.


Bütün Elektrostatik Toz Boya Sistemlerin Yedek Malzemesi Marka Model Farketmeden Temin Edilir.

#Toz Boya cihazı #Brülör Servisi #Emaye #Komple Tesis Kurulumu #toz boya yedek malzeme


Benzer Firmalar