Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » EDİRNE Temizlik firmaları » Ay Temizlik ve Güvenlik Hizmetleri

Ay Temizlik ve Güvenlik Hizmetleri


Şükrüpaşa Mah. 144. Sokak 14/2

Telefon1: 02842354340

Telefon2:

Fax: 02842354340

Web: www.aytem.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Edirne temizlik şirketleri arasında müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi hedefleyen bir temizlik firmasıdır. Yaptığımız tüm temizlik işleri her zaman kaliteli ve hijyen odaklı olarak yapılmaktadır. Çalışmalarımızı eğitimli, güler yüzlü ve güvenilir personellerimiz ile yürütmekteyiz. Temizlik hizmetlerimizi ilk etapta Edirne Merkez`e sunmaktayız.

Hizmetlerimizde her zaman başarılı olmayı ve kendimize sürekli yenilik ve başarı kazandıracak ilkeler ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Çalışmalarımız gerek bireysel olarak gerekse grup olarak hizmet verileceği yere göre değişmekte olup temizlikte kullandığımız malzemeler çalışılacak yere göre tespit edilmektedir. Bizler sadece görünen temizliğe değil aynı zamanda temizlik yapılan yerin hijyenliğine de önem veririz.

Ay-Tem Edirne temizlik şirketi olarak birçok alanda ihtiyaçlarınız doğrultusunda, ev temizliği, apartman merdiven temizliği, inşaat sonrası temizlik hizmeti, villa temizliği, işyeri ve ofis temizliği, halı yıkama, koltuk yıkama, buharlı temzilik gibi alanlarda kalite ve özveriden ödün vermeden temizlik hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir.

Edirne`de temizlik hizmetini profesyonelce ve müşteri memnuniyeti odaklı sunmayı ilke edinmiş firmamız, sizlere her zaman en kaliteli hizmet sunarak sizlerin memnuniyeti ile gurur duymaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Ev Temizliği
-Evin tüm cam temizlik işlemi,cam denizlikleri ve çerçeveler -Tüm sert zeminlerde silme işlemi -Evdeki tüm toz alma işlemi -Varsa evdeki tüm resim çerçevelerinin toz alma işlemi -Mutfak fayansları ve tezgah üzeri silme işlemi -Ayınlatma anahtarlarının silme işlemi -wc klozetleri yıkama ve ovma işlemi -Küvet,duşakabin yıkama ve ovma işlemi -Lavabo yıkanma ve ovma işlemi -Aynaların silme işlemi -Dolaplarınızın dış yüzeylerinin silme işlemi çekmeceler dahil -Banyo fayanslarının silme işl
Kaliteli ve memnuniyet odaklı hizmet vermeyi prensip edinmiş Edirne Temizlik Şirketi olan firmamız Ay-tem, siz değerli müşterilerimize gündelik hayatta ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarda profesyonel temizlik hizmetleri vermektedir. Bu çerçevede başlıca hizmetlerimiz;

- Ev Temizliği

- İnşaat Sonrası Temizlik

- Villa Temizliği

- Koltuk Yıkama

- Halı Yıkama

- Ofis ve İş Yer Temizliği

- Apartman ve Merdiven Temizliği

- Yer Cilalama

- Buharlı Temizlik

#temizlik şirketi #temizlik firması #ev temizliği #inşaat temizliği #apartman temizliği


Benzer Firmalar