Anasayfa » Genel » Çevre ve su » İZMİR Genel » izmirnakliyat

izmirnakliyat


Küçükyalı Merkez Mahallesi Barbaros Hayrettin Sok No:8 A Blok K:1 D:1 Adres Tarifi: Küçükyalı Tren İstasyonu, Bağdat Caddesi Üzerindeki Çağrı marketin bulunduğu bina

Telefon1: (0216) 366 77 77

Telefon2: (0216) 367 66 66

Fax: (0216) 388 64 21

Web: izmirnakliyat.info.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız şehir içerisinde taşıma hizmeti verdiği gibi şehirlerarası taşıma alanında da eksiksiz hizmet vermektedir. Nakliye çalışmasını genel olarak şu sıralama dahilinde sürdürmektedir. Müşterilerimizin talebi üzerine taşıma yapılacak yer kontrol edilir. Bu kontrol içerisinde genel olarak dairenin bulunduğu kat, taşınacak eşya durumu ve nakliye yapılacak yer arasındaki mesafe belirlenir.


Ürün ve Hizmetler

Evden eve taşımacılıkta güvenli, kaliteli ve ekonomik çalışmayı ve rahatlığını bizimle yaşayacaksınız. Evden eve nakliye ve diğer taşımalara uygun dizayna sahip araç filomuz ve uzman kadromuzla sizlere iyi bir hizmet sunmaktayız. Siz de kaliteli, doğru, ambalajlama hizmeti, montajlı bir hizmet arıyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Fiyatlarımızın uygunluğunu göreceksiniz. Profesyonelce hizmet garantisi veren Firmamız , size en uygun nakliye fiyatları sunmaktadır. Akdeniz evden eve ofis taşıma işinizi sorunsuzca yapmak için firmamızı seçiniz. Siz müşterilerimize hizmet sunmak bize mutluluk verecektir.

# # # # #


Benzer Firmalar