Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » Livane Yapı Dekorasyon

Livane Yapı Dekorasyon


Kartaltepe Mah.Belediye Cad.No:03 Limanoğlu İşhanı Sefaköy

Telefon1: 5324984694

Telefon2: 2125401808

Fax: 2125401808

Web: www.livaneyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1.Aşama
Bizim ile iletişim kurduğunuz andan itibaren , en kısa sürede tadilat danışmanı personelimiz tarafında ücretsiz keşif için aranıp sizden randevu istenecektir. Randevu saatinde yetkili personelimiz tadilat yapılacak alana (eviniz,işyeriniz,fabrikanız vs.) gelerek ücretsiz keşif yapılacaktır ve sizin istek ve sorunlarınızı dinleyip gerekli notları alınacaktır.

2. Aşama
Size en yakın ofisimize gelerek tadilat alanına kullanılacak ürünler seçilecek ve size tadilatınızda kullanılacak ürünler ile ilgili gerekli olan teknik bilgi verilerek,ürün tanıtımları yapılacaktır.siz hangi ürünün nasıl kullanılacağı ve size çözüm noktasında katkı sağlayacağına inandıktan sonra ,diğer aşamaya geçilecektir.

3. Aşama
Beğendiğiniz ürünlerin kullanılacak alanda nasıl olacağı hususunda hayal etmenize gerek kalmadan size tadilat yapılacak alanda kullanılacak ürünler ve uygulamaların 3 boyutlu çizimi yapılarak siz daha işe başlamadan son halini ekrandan görebilecek ve gerekli değişiklikleri yapabileceksiniz.

4.Aşama
Beğendiğiniz ürünler ve yapılan proje ve 3 boyutlu çizimde istediğiniz noktaya gelindiği takdirde size bir sonraki gün fiyat, yapılacak işin detayı ve kullanılacak ürünlerin teknik bilgileri ve ürün kodları verilerek fiyatlandırma ve ödeme seçeneklerinin de içinde bulabileceğiniz fiyat teklifi faks , e-mail veya elden size ulaştırılacaktır.

5.Aşama
Bu işlemler sonucunda teklifimizin tarafınızdan kabul görmesi halinde ofisimize gelerek sözleşme yapılacaktır.İçeriğinde işin süresi,ödeme ve ürün detaylarının olduğu sözleşmemize bağlı kalınarak işinizin sorunsuz bitirilmesi sağlanacaktir.


Ürün ve Hizmetler


Dekorasyon Tadilat
Bütün Tadilatlarınız Uygulaması 02 Yıl Garantilidir
Evinizle ilgili A dan Z ye tüm Tadilat Dekorasyon işleriniz konusunda uzman ekiplerimizce özenle yapılır
Ev Tadilatı,
Bina Tadilatı,
İşyeri Tadilatı,
Ofis Tadilatı,
Büro Tadilatı,
Showroom Tadilatı,
Villa Tadilatı,
Fabrika Tadilatı,
vb. tüm tadilat işleriniz için hizmetinizdeyiz.

Hemen arayabilir uzman ekimizden ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar