Anasayfa » Havuz tesisat ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İZMİR Havuz tesisat ve ekipmanları » PEKCAN HAVUZ ARITMA EKIPMANLARI İNŞ. TUR. VE GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PEKCAN HAVUZ ARITMA EKIPMANLARI İNŞ. TUR. VE GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Tülay Aktaş Cad. No: 1

Telefon1: 90 (232) 238 43 33

Telefon2: +90 (232) 238 46 54

Fax: 90 (232) 238 43 33

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pekcan Hakkında
PEKCAN MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ., 1994 yılında, İzmir’de turistik tesisler ve özel villa havuzları için hizmet vermek amacıya Çevre Mühendisi Nurdan Pekcan ve Makine Mühendisi Alp Kıvanç Pekcan tarafından kurulmuştur. Başta dört kişilik çekirdek kadro ile başlayan süreç yıllar için de başarılı ve istikrarlı bir grafik sergilemiştir. Güçlenerek büyüyen şirket 1998 yılında PEKCAN HAVUZ ARITMA LTD. ŞTİ. Firmasını kurmuştur.

Birbirleri ile koordinasyon halinde çalışan bu iki şirket daha çok müşteriye ulaşmayı, şirketler arası dayanışmayı sağlayarak hizmet kalitesini arttırmış ve konumunu güçlendirmiştir.

PEKCAN MUHENDISLIK LTD STI ve PEKCAN HAVUZ ARITMA LTD. şti. firmalari bu doğrultudaki faaliyetleri neticesinde bölgesinin lideri ve yeni teknolojilerin kullanımında sektördeki öncü firmadır.

Her türlü havuz, jakuzi, sauna, buhar banyosu, Türk Hamamı ,SPA, atık su arıtma, proje danışmanlık, servis bakım alanlarında hizmet veren firmalar, İzmir ve Ege Bölgesi’nde pek çok başarılı projeye imza atmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Havuz

Pekcan Grup firmaları 20 yılı aşkın süredir, havuz uygulamaları sektöründe kişiselleştirilmiş havuz projeleri tasarımı, uygulaması ve mühendislik alanlarında hizmet vermektedir.

Açık Mekan Yüzme Havuzları, Kapalı Mekan Yüzme Havuzu, Çocuk ve Animasyon Havuzları, Jakuzili Havuzlar, Jakuzi ve Masaj Sistemleri, Çok Havuzları, Thalasso Terapi Havuzları, Termal Havuzlar, Olimpik Havuzlar, Eğlence Havuzları, Süs ve Doğal Havuzlar, Havuz Ekipmanları, Havuz Dezenfeksiyon Sistemleri, Havuz Kaplama Malzemeleri ve Havuz Aksesuarları uygulamalarını en güncel teknolojiyle müşterileri ile buluşturmaktadır. Firmamız söz konusu uygulamalarda Türk Standardı, Alman DIN normu, İngiliz SPATA ve Amerikan NSPI normlarına uymaktadır.

Tüm havuzlar mekana ve kullanıcıların tercihlerine göre tasarlanmakta, projelendirilmekte ve inşaat uygulamaları gerçekleştirilerek müşteriye teslim edilmektedir. Mekanik ve dezenfeksiyon sistemleri ile uygulama kaliteleri arttırılarak, havuzların sağlık ve güvenlik yönünde tam donanımlı olarak müşterilere teslim edilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca servis ve bakım hizmetleri de sunulmaktadır.

Wellness & Spa

SPA, “Sanitas Per Aquam” (SPA) Latince’de “Sudan Gelen Sağlık” anlamında kullanılmaktadır. Geniş anlamı ile sağlık, güzellik, zindelik, tedavi ve iyileşmeyi suyun iyileştirici gücü ile kazanmak olarak değerlendirilmelidir.

SPA’nın tarihi Roma İmparatorluğu’nun görkemli dönemlerine kadar uzanmaktadır. Savaşlardan yorgun ve bitkin dönen Romalı askerlerin, yaralı bedenlerini iyileştirmek için inşa ettirilmiş banyolardaki tedavi türüne “Sanus per Aquam” (SPA) “Sudan Gelen Sağlık” adı verilmiştir. 14.yüzyıla uzandığımızda Belçika’da Spa isimli şehir kurulmuş, ilerleyen dönemlerde Avrupa’nın farklı kesimlerinde tedavi amacıyla farklı spa türleri gelişmiştir.

Günümüzde SPA kelime anlamından çok daha geniş bir anlama gelmekte olup, “sağlık kulübü”, “dinlenme merkezi” gibi terimlerle de karşımıza çıkmaktadır. Yine günümüzde SPAlar yalnızca otellerin, tatil köylerinin, sağlık merkezlerinin bünyelerinde değil, konforlu ve lüks evlerde de yaygın olarak konumlandırılmaktadır. Genel kullanımı hedeflemeyen, yalnızca ev sahiplerinin ve konuklarının kullanımının hedeflendiği spa merkezleri de “home spa” olarak adlandırılmaktadırlar.

Otelinze, işletmenize ait genel spa merkezlerini ya da evinize ait özel spa merkezini sizin yaşam şekliniz ve tercihleriniz doğrultusunda tasarlamak, projelendirmek, taahhüdünü gerçekleştirmek, aktif olarak teslim etmek bizim uzmanlık alanımız.

Siz sadece bedeniniz ve ruhunuzdaki değişimin keyfini sürün !

# # # # #


Benzer Firmalar