Gc Tasarım Matbaa


no:86

Telefon1: 02124178005

Telefon2:

Fax: info@gctasarim.com

Web: www.gctasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Kimiz

Firmamız GC Tasarım 2009 yılından bu yana sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duymaktadır.

Kurulduğu günden itibaren yazılım ve matbaa konusunda uzman kadromuzla, siz değerli müşterilerimize yorulmadan hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Amacımız ; firmamızın değişmez prensipleri arasında olan daima kalite, hizmet, güler yüz, uygun fiyat ve zamanında teslim ilkeleri çerçevesinde çalışmaktır.

GC Tasarım “başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir” prensibiyle müşterilerimizin gösterdiği ilgi ve desteğinden ötürü web yazılım, promosyon ve grafik çalışmalarımızla bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Misyonumuz
Çevreye saygılı, kalite ve sağlamlığı temin eden ve müşteri memnuniyetini arttırarak mükemmelliği yakalamayı amaçlayan ve güvenilirliği koruyarak, dinamik gelişme içinde olan bir kuruluş olmaktır.

Vizyonumuz
Kişilerin ve kurumların reklam ve yazılım sektöründe ihtiyaç duyduğu tüm görsel çözümleri sunarak hızla gelişen lider bir firma olmayı hedeflemektir.

Sonuç olarak GC Tasarım’ı tercih eden değerli müşterilerimize teşekkür ederken, sektörde faaliyet gösteren değerli firmalarımızı ve yeni müşterilerimizi de , ürün ve hizmet kalitemizle tanıştırmaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade ederiz.


Ürün ve Hizmetler

KatalogKataloglar bildiğiniz gibi birçok firma için çok önemli ürünlerdir. Bu ürün yardımı ile firmaların ürünleri kolayca tanıtılabilir. Ayrıca katalog içerisindeki dizayn yardımı ile ürün tanıtımları daha kolay olmaktadır. Bu anlamda her firmanın mutlaka kullandığı bir katalogu vardır. Gc tasarım kurulduğu tarihten bugüne kadar tüm ürünlerinde kalite esaslı olarak çalışmaktadır. Tasarım konusu piyasadaki her ürün için önem taşır. Çünkü kullanılan ürünler, cazip geldiği takdirde tercih edilir. Tasarımın sırrı da buradadır. Tasarım hizmeti firmalar için çok önemlidir. Her firma kullandığı ürünlerde kendi firma tarzını yansıtmak isteyecektir. Katalogların tasarımı konusunda da ayrıca bir özen gösterilmesi gerekir. Çünkü bu ürün zaten tanıtım amacı ile kullanılır. Bu anlamda bu ürün firmayı yansıtması gereken bir üründür. Gc tasarım olarak sizler için her zaman kalite odaklı bir hizmet anlayışında olduk. Bu sayede sizlerin taleplerine tam olarak cevap verebilme mutluluğunu yaşadık. Ürünlerimizde her zaman için öncelikle sizlerin istekleri doğrultusunda karar verdik. Sizlerin istekleri ile profesyonel ekibimizin birleşimi ile başarılı çalışmalar ortaya çıkardık. Sizler de kullandığınız katalog ürünü için sizi yansıtmasının önemli olduğunu ve farkınızı yansıtması gerektiğini düşünüyorsanız, GC tasarım olarak sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız. Katalog ürünü firmanızın tanıtımında çok özel yeri olan bir üründür. Bunun sebebi de tüm müşterilerinizin bu ürün aracılığı ile firmanız hakkında bir fikir sahibi olmasından kaynaklanmaktadır. Bu ürünün görünümü firmanızın imajı olacaktır. Bu neden ile de ürünün tasarımı mutlaka firmanızı yansıtmalıdır. Firma olarak sizlere bu konuda kaliteli olarak hizmet sunuyoruz. İstekleriniz doğrultusunda, firmanızın imajına yakışır bir çalışma ile tasarım hizmeti sunuyoruz. Sizler de bu konuda kaliteli ve hızlı bir hizmet almak istiyorsanız, firma olarak sizlere bu konuda hizmet vermekten mutluluk duyarız. GC tasarım olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerde her zaman için kalite odaklı olarak hizmet verdik. Günümüzde bu kaliteli hizmetlerimiz sayesinde piyasada olumlu bir imaj sergilemekteyiz. Kataloglarınızda sizleri yansıtan tasarımlar görmek istiyorsanız, firmamız sizlerin istekleri doğrultusunda profesyonel ekibimiz ile hizmet vermektedir.

#matbaa #antetli kağıt #kartvizit #karton çanta #cepli dosya


Benzer Firmalar