Funny Floors


Muratpaşa Mah. Evliya Çelebi Cad. Kara Yusuf Apt. No:60/A

Telefon1: +90 242 247 51 41

Telefon2:

Fax: +90 242 247 51 41

Web: www.akkayagroup.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Funny Floors - Sanal Zemin demek sanal bir zemin üzerinde insan hareketlerini etki ettirerek projeksiyon sistemi ile duvarlara veya zeminlere veya pencerelere yansıtılmasıdır.

Funny Floors - Sanal Zemin demek sanal bir zemin üzerinde insan hareketlerini etki ettirerek projeksiyon sistemi ile duvarlara veya zeminlere veya pencerelere yansıtılmasıdır. İnsanların hareketler ile ortamı renk, graik ve ses olarak değiştirerek ortama değişiklik ve hareket katar.
1- Değişik etkinlikler düzenlenebilinmekte. Ayaklar altında sanal haretler, Sanatcı veya ziyaretcilerin adımları, balıkların hareketleri, yaprakların açılımı, kelebeklerin uçuş hareketleri gibi.
Funny Floors -Sanal Zeminlerin bu tip uygulamalarının kullanıldığı alanlar ise Gece kulüpler, restorantlar, otel, sergi salonları, alışveriş merkezleri, mağazalar, fuar etkinlikleri, bankalar gibi ortamlardır.
2 Yenilikci bir Sunum aracıdır, iş bilgileri / katalog, çeşitli müşteri hizmetlerinin tanıtılması olarak etkindir. Bankalar, mağazalar ofisler, gösteri alanları, butikler gibi ortamlar için değişik efektler uygulayarak müşteriye ulaşmak. Bu konuda sürekli yenilikci ve kaliteli efektler üzerinde çalışmalarımız devam etmekte. Amacımız müşterilere dijital dünyasının unutulmaz bir izlenimini birakmak.
3 Sitemizde mevcut kurulmuş sistemin görsel videolarını izleyerek sistemlerimiz hakkında fikir edinerek firmamız ile ileşime geçin.


Ürün ve Hizmetler

www.akkayagroup.com.tr

# # # # #


Benzer Firmalar