MENGÜÇLER EMLAK


saamndıra

Telefon1: 0532 568 25 57

Telefon2: 0532 568 25 57

Fax:

Web: www.sancaktepesatilikdaire.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tecrübemiz Kalitemizdir !!Mengüçler İnşaat!! Mengüçler İnşaat geçmişte 33 senelik edindiği bilgi ve tecrübeyi günümüzde inşa ettiği binalara uygulayarak müteahhitlik sektöründe yer edinmiştir.Binaların temelinden çatısına kadar yapılan her uygulama resimlenerek müşterinin ilgisine sunulur.Binalarımız her türlü ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Hem Emlakta Hem de Dekorasyon alanında hizmet vermekteyiz.
Firmamız siz saygıdeğer müşterilerimize, en iyi ve güvenilir hizmeti vermekte ve daha iyisi için çaba göstermektedir.
Son dönemin en iyi prim yapan, yatırımların hız kazanıp değer artışının yaygınlaştığı mekan sancaktepe,ataşehir,ümraniye,çekmeköy,taşdelen ve tüm istanbul çevresinde satılık daire,satılık arsayı ve en iyi emlakları ilginize sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Tecrübemiz Kalitemizdir !!Mengüçler İnşaat!! Mengüçler İnşaat geçmişte 33 senelik edindiği bilgi ve tecrübeyi günümüzde inşa ettiği binalara uygulayarak müteahhitlik sektöründe yer edinmiştir.Binaların temelinden çatısına kadar yapılan her uygulama resimlenerek müşterinin ilgisine sunulur.Binalarımız her türlü ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Hem Emlakta Hem de Dekorasyon alanında hizmet vermekteyiz.Firmamız siz saygıdeğer müşterilerimize, en iyi ve güvenilir hizmeti vermekte ve daha iyisi için çaba göstermektedir.Son dönemin en iyi prim yapan, yatırımların hız kazanıp değer artışının yaygınlaştığı mekan sancaktepe, ataşehir, ümraniye, çekmeköy, taşdelen ve tüm istanbul çevresinde satılık daire, satılık arsayı ve en iyi emlakları ilginize sunuyoruz.

#sancaktepe satılık daire #sancaktepe satılık evler #samandıra satılık daire #sarıgazi satılık daire #yenidoğan satılık daire


Benzer Firmalar