Anasayfa » Etiket ve Etiketleme » Ambalaj Sanayii » KOCAELİ Etiket ve Etiketleme » Kodeks Etiket - Baskılı ve Baskısız Etiket - Gebze

Kodeks Etiket - Baskılı ve Baskısız Etiket - Gebze


Güzeller Mah. Bahar Cad. No:41 Gebze - Kocaeli

Telefon1: 0.262 641 41 69

Telefon2:

Fax: 0.262 644 02 61

Web: www.kodeksetiket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

Kodeks Etiket, sektörde bir çok müşteriye 9 yıldır hizmet vermiş bir ekip tarafından kurulmuştur. Kurumsal proje hizmetleri sunan Kodeks bilgi ve tecrübelerini müşterileri ile paylaşmayı amaç edinmiştir.

Bir çok ürüne teknik servis, yedek parça ve sarf malzemeleri sağlayan firmamız müşteri odaklı hizmet anlayışı ile bir çok platformda destek sağlamaktadır. Müşterilerimizin isteklerine hızlı reaksiyon vererek iş verimliliğini aksatmamak birinci hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler

Hizmet verdiğimiz alanlar; baskılı etiket, baskısız etiket, rulo etiket, termal etiket, kuşe etiket, ürün etiketi, yapışkanlı etiket, otomatik etiketleme makinaları, barkod donanımları, barkod yazıcı, barkod okuyucu, el terminali, Ribbon çeşitleri ile Hizmet vermekteyiz.
Ürün Gruplarımız; gebze etiket, kuşe etiket, vellum etiket, ürün etiketi, kağıt etiket, plastik bazlı etiket, silwermat etiket, gözlük etiketi, kuyumcu etiketi, terazi etiketi, market etiketi, barkod etiketi, baskılı etiket, baskısız etiket, wax ribon, resin ribon, wax resin ribon, ribbon, renkli ribon, rulo etiket, tabaka etiket, termal etiket, eco termal etiket, metal etiket, alüminyum etiket, kumaş etiket, tekstil etiketi, paslanmaz etiket, leksan etiket, japon akmaz, wax ribon, resin ribon, zebra ribon, termal ribon

#gebze etiket #gebze ribon #kuşe etiket #tabaka etiket #rulo etiket


Benzer Firmalar