Anasayfa » Bahçe Dekorasyon » Bahçe ve Çiçek » ANKARA Bahçe Dekorasyon » Ankara Panel Çit ve Tel çit sistemleri

Ankara Panel Çit ve Tel çit sistemleri


Ayakkabıcılar sitesi 2/40 sincan

Telefon1: 03122765009

Telefon2: 05327228335

Fax: 03122765009

Web: www.ankarapanelcit.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tel Çitler günümüzde güvenlik ve estetiğin en belirğin özelliklerinden birisi olmaya devam etmektedir. Tel çit yapımı konusunda uzman olan firmamız size istediğiniz tüm özellikleri taşıyan çitlerin üretimini yapıp ürünleri size teslim eder veya adresinize takabilir.

Tel Çit Nedir?
Tel çitler eski zamanlarda kullanılan çalı, çırpı gibi ağaçlar ile yapılan bir bend görevi görmekteydi. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte güvenliğin ön pilana gecmesi tel çitlerde yeni bir dönem açmıştır ve estetik görünümü ile birlikte yüksek güvenlik gerektiren alanlarda bile çitlerin önemi gözler önüne serilmektedir. Bahçe çitlerinizi veya tarla, arazi, arsa, bağ, bahçe gibi tüm alanların çevrilmesinde en uygun fiyatlarla müşterilerine sunulmaktadır. Çit çevirmek istediğiniz alanın ölçülerini biliyorsanız size online çit fiyatlarımızı verebiliriz yapmanız gerek sadece bizi iletişim numaralarımızdan aramanızdır. Panel çit, Bahçe çitleri, Tel çit, Tel çit fiyatları, Panel çit fiyatları Ankara içi yapımı konusunda bilgi istemeniz yeterlidir.


Ürün ve Hizmetler


Ankara Panel Çit
Tel Çit Kullanım alanları 1.Askeri Tesisler, toplu konut, fabrika, sanayi tesisleri 2.Villa, 3. Ülke Sinirlari 4 .Rafineriler 5. Dogalgaz Boru Hatlari 6. Enerji Merkezleri 7. Cezaevleri. 8. Fabrikalar 9. Siteler 10.Spor Sahaları 11.Okul 12.Hayvan Barınakları ve daha bir çok alanda kullanılır. Tel Çit Hakkında Önemli Bilgiler Kullanım alanına göre tel çit seçimleri uzmanlar tarafından belirlenmelidir. Arazilerde kullanılan tel çit ile bir sitenin etrafını çevirirken kullanı
Tel Çit Kullanım alanları

1.Askeri Tesisler, toplu konut, fabrika, sanayi tesisleri
2.Villa,
3. Ülke Sinirlari
4 .Rafineriler
5. Dogalgaz Boru Hatlari
6. Enerji Merkezleri
7. Cezaevleri.
8. Fabrikalar
9. Siteler
10.Spor Sahaları
11.Okul
12.Hayvan Barınakları

ve daha bir çok alanda kullanılır.
Tel Çit Hakkında Önemli Bilgiler

Kullanım alanına göre tel çit seçimleri uzmanlar tarafından belirlenmelidir.
Arazilerde kullanılan tel çit ile bir sitenin etrafını çevirirken kullanılan tel çit aynı olamayacağı gibi kullanılacak malzemenin kullanım ömrü ve kullanılacak ebatlar vs önemlidir.
İnsanlar bazı durumlarda güvenliği ön planda tutan tel çit uygulamarı isterken başka bazı durumlarda estetiği ön planda tutan uygulamalar istemektedirler.Veya hem güvenlik hem estetik birlikte talep edilen tel çit uygulamaları söz konusu olabilmektedir. Tüm bunlara uygun çözümleri bu işin uzmanlarına danışarak malzeme seçiminden uygulama şekline kadar bir plan içerisinde yürütülmesinde fayda vardır..

# # # # #


Benzer Firmalar