MKV REKLAM TASARIM FOTOGRAFÇILIK LTD.ŞTİ.


Necatibey Cad. 26-54

Telefon1: 3122320027

Telefon2:

Fax: 3122320027

Web: mkvreklam.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ajansımız 2012 yılından beri Ankara`da seçkin kurum,kuruluş ve markalara hizmet vermektedir.
Ajansımız genç, dinamik ve yenilikçi bir kadroya sahiptir. Müşteri memnuniyetini herşeyin üstünde tutan , müşterisinin fikirlerine değer verip bu doğrultuda farklı çalışmalar yaratan, başarı ve çözüm odaklı hizmet sunmaktadır.
Ajans olarak bensimsediğimiz kuralların başında empati yaparak kendimizi müşterilerimizin yerine koyarak hareket etmeyi ve tüm hizmetlerimizde geniş bir bakış açısıyla çözüm üretmeyi amaç edinmiş bir kurum olarak çalışmaktayız.
Ajansımız her ürettiği işten büyük heyecan duyan bir ekiple yaratıcı çözümler üretirken büyük iş, küçük iş ayrımı yapmadan tüm işlerinizi aynı titizlik ve çabuklukla teslim etmeyi bir amaç ve görev edinmiştir.

Müşterilerimiz ile karşılıklı değil, aynı tarafta olduğumuzun bilinci ile çalışmalara başlayıp, onlarla beraber adımlarımızı atıp ve yine onlarla beraber işlerimizi sonlandırmaktayız.
Tüm çalışmalarımızı müşterilerimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek şekilde tasarlayıp, onları mutlu edecek şekilde de sonlandırıp teslim ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Web Tasarımı, grafik tasarım, Kurumsal kimlik tasarımı, kişiye özel tasarım ve baskılar, afiş, börüşür, el ilanı basımı, Fotografçılık (düğün hikayesi, kına resmi, doğum ve bebek fotoğrafçılığı, dışı çekim, ürün, kataloğ çekimleri, mezuniyet resimleri)

# # # # #


Benzer Firmalar