izmirklimaci


1789 sok

Telefon1: 02323300037

Telefon2:

Fax: 02323300037

Web: www.izmirklimaci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

klima sektöründe servis hizmeti vermekteyiz. Bu uzun zaman içersinde edindiğimiz bilgi ve tecrübe ile siz değerli müşterilerimize daha kaliteli servis hizmeti sunmak için izmir klimaci yı kurduk. Bu site sayesinde sizlere daha ucuz ve hızlı servis hizmeti sağlamak için çeşitli bölgelerde anlaşmalı servislerimizle çalışmaktayız. Siz değerli müşterilerimizin servis arama derdine son vererek, sizlere daha hızlı hizmet verecek servisleri ulaştırmak bizim öncelikli görevimiz olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


teknik servis
klima sektöründe servis hizmeti vermekteyiz. Bu uzun zaman içersinde edindiğimiz bilgi ve tecrübe ile siz değerli müşterilerimize daha kaliteli servis hizmeti sunmak için izmirklimaci.com’u kurduk. Bu site sayesinde sizlere daha ucuz ve hızlı servis hizmeti sağlamak için çeşitli bölgelerde anlaşmalı servislerimizle çalışmaktayız. Siz değerli müşterilerimizin servis arama derdine son vererek, sizlere daha hızlı hizmet verecek servisleri ulaştırmak bizim öncelikli görevimiz olacaktır.
klima, servis, teknik, hizmet, karşıyaka klima, bostanlı klima, klima arıza alo klima teknik servis, klima al, klima bakım, klima arıza, hizmet, izmir hizmet, osem teknik

#izmir klimaci #teknik servis #klima bakım #klima arıza #klima montaj


Benzer Firmalar