HDI SİGORTA ELAZIĞ


NAİL BEY MAH.YEŞİLDERE SOK.NO:21 KAT:5

Telefon1: 0 424 234 03 30

Telefon2: 0 533 411 89 38

Fax: 0 424 234 10 95

Web: www.elazigsigorta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Büyük buluşma gerçekleşti!
Alman sigorta devi HDI-Gerling International Holding AG Ailesi’nin dahil olan HDI Sigorta A.Ş., yüzlerce acentesiyle Türkiye\'nin her noktasında hizmet sunuyor; müşterilerini uluslararası bu ekonomik gücün bütün olanaklarıyla buluşturuyor!

Kurumsal oluşumunu kısa sürede tamamlayan HDI Sigorta, İç Anadolu, Marmara, Güney Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Orta Anadolu Bölge Müdürlükleri ve uzman acenteleriyle birlikte üstün hizmet ve yeni ürünlerini sigortalılarına sunuyor.

Rakamlarla HDI
2006 yılı sonu itibariyle prim üretimi ve poliçe adedi
Prim Üretimi 116 000 000 YTL
Poliçe Adedi 537 946
HDI Sigorta A.Ş. Hakkında
HDI Sigorta A.Ş., Almanya’nın 3. büyük sigorta grubu olan Talanx AG bünyesinde bulunan HDI - Gerling International Holding AG’nin Temmuz 2006 itibariyle Türkiye’de faaliyet gösteren % 100 Alman sermayeli şirketidir.

Halen 149 çalışanı bulunan HDI Sigorta, 6 Bölge Müdürlüğü ve 559 acentesi ile tüm Türkiye’de hizmet veriyor. Oto Kaza Sigortalarında üstün hizmetler sağlayan şirket, 547 anlaşmalı tamir servisi ve 117 eksperle çalışıyor.

HDI Sigorta, Türkiye’nin 17 ilinde (İstanbul, Bursa, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Ankara, İzmir, Antalya, Kayseri, İzmit, Konya, Giresun, Samsun, Trabzon ve Sakarya) hasarda 24 saat Ekspres Eksper Hizmeti veriyor. Bu hizmet şu anda Türkiye’de yalnızca HDI Sigorta tarafından sunuluyor.

Ekspres Eksper hizmeti, sigortalının hasar meydana gelir gelmez bildirimde bulunmasıyla anında eksper atanmasını ve coğrafi duruma göre 15 ila 45 dakika arasında eksperin olay yerine ulaşarak süreci başlatmasını sağlıyor. HDI Sigorta tarafından yeni başlatılan 7 gün / 24 saat ATS Hizmeti\'nde ise, mesai bitiminden sonra meydana gelebilecek hasarlarda hizmet verecek Anlaşmalı Tamir Servisleri sisteme dahil edilmiştir. Bu hizmet ile çalışma saatleri sona erdikten sonra meydana gelebilecek herhangi bir hasarda sigortalıya anında tamir imkanı sunuluyor.

7 gün / 24 saat Anlaşmalı Tamir Servisleri (ATS) uygulaması, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana, Denizli, Van, Karaman, Gaziantep, Malatya, Mersin, Afyon ve Antalya’da bulunan HDI Sigorta ile 7 gün / 24 saat hizmet protokolü yapmış olan anlaşmalı servisleri kapsıyor.

7 Gün 24 Saat Anlaşmalı Tamir Servisi hizmetinin, orta vadede tüm yurt çapında yaygınlaştırılması planlanıyor.

HDI Sigorta tarafından sunulan bir başka hizmet de; trafik sigorta poliçesi sahiplerine yeni avantajlar getiriyor. Kaza yapan ve kasko sigortası bulunmayan zorunlu trafik sigorta poliçesi sahipleri, bu sigortayı HDI üzerinden yaptırmış olmaları durumunda iki yeni avantaja sahip olacaklar. HDI Sigorta’nın yeni kampanyası ile bu kişilere hasar durumunda ücretsiz çekme/kurtarma ve anlaşmalı tamir servislerinde %20’ye varan oranlarda indirimli tamir ve yedek parça temin etme imkanları sağlanacak.

‘Kasko bilincini teşvik etmek ve desteklemek’ amacıyla başlatılan bu kampanya sayesinde, sadece trafik sigortası yaptırmış olan


Ürün ve Hizmetler


# # # # #