Anasayfa » Huzurevi » Sağlık hizmetleri » ANKARA Huzurevi » Altınçatı Yaşlı Bakım Merkezi Huzurevi Bakımevi

Altınçatı Yaşlı Bakım Merkezi Huzurevi Bakımevi


Ümit Mahallesi Ümitköy Anadolu Lisesi Yanı 2539. Sokak No: 3 Ümitköy - Ankara

Telefon1: 03122358135

Telefon2: 03124428885

Fax:

Web: www.altincatihuzurevi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara`nın ilk yaşlı bakım merkezlerinden biri olarak 1996 yılında hizmete başladık.

Kurulduğumuz yıldan bugüne kadar geçen süre içerisinde geriatri, yaşlanma, yaşlı sağlığı ve sosyal hizmetler konusunda tüm dünyadaki yenilikleri takip ettik. Kurum olarak yaptığımız işe bilimsel yöntemlerle yaklaştık.

Sosyal Hizmet Uzmanı yöneticilerden, alanlarında uzman doktor, psikolog, hemşirelerden, sertifikalı ve profesyonel bakım elemanlarından oluşan bir kadroya sahibiz.

Yaşlılarımızın güvenli bir ortamda rahat, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu yaşamaları için elimizden geleni değil en iyi hizmeti veriyoruz.

Altınçatı Geriatrik Hizmetler Merkezi’nde, yaşlılarımızın kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri sağlanmaktadır. Yaşlılığın gereksinimlerine hemen her yönüyle yanıt verilmekte, profesyonel, çağdaş ve multidisipliner bir anlayışla kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılarımıza son derece kaliteli bir bakım hizmeti verilmektedir. Onların yaşam kalitelerinin korunması için tüm gerekenler titizlikle yapılmaktadır.

Belli aralıklarla merkezlerimizde düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimize ve seminerlerimize değerli psikologlar, öğretim üyeleri ve doktorlar konuşmacı olarak katılmaktadırlar. Aile danışmanlığı servisimize hem yaşlılarımız hem de yaşlı yakınları oldukça ilgi göstermektedirler.

Merkezlerimizde; bizim ve yaşlılarımızın, sanata duydukları ilgi ile birlikte düzenlemiş olduğumuz müzik kursu, ebru sanatı, takı tasarımı, ahşap boyama ve resim etkinliklerimiz de mevcuttur.

Her geçen yıl biraz daha büyüyen kuruluşumumuz üç ayrı merkezde hizmet vermektedir. Altınçatı Yıldız 97, Altınçatı Gordion 53 ve Altınçatı Oran 120 kapasite ile hizmet vermektedir.

Bu merkezlerimizden en yeni olan Oran merkezimiz, Türkiye standartlarının üzerinde bir ortama ve bakım hizmetlerine sahiptir. Merkezimizde tek kişilik, çift kişilik, studio tip, dublex tip ve suit dairelerimiz mevcuttur.

Merkezlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgiyi Yukarıdaki Merkezlerimiz menüsünde bulabilirsiniz.

1996 yılından beri birlikte olduğumuz tüm büyüklerimize, emeği geçen tüm personel ve dostlarımıza sonsuz teşekkürler.


Ürün ve Hizmetler


Yaşlı Bakımı
Kuruluşumuza ait merkezlerimizde verilmekte olan hizmetlerin listesi aşağıya sıralanmıştır. Ayrıca her hangi bir konuda bilgiye gereksinmeniz olduğunda internet sitemizdeki 7/24 iletişim hattını kullanarak deneyimli personelimizden destek alabilirsiniz. • 24 saat hemşire • 24 saat bakıcı • Hekim kontrolü • 3 ana 2 ara öğün beslenme • İhtiyaç olduğunda yemeğinin yedirilmesi, zaman içinde hastalığı ilerledikçe yemeğini yiyemeyen hastaların peg ya da sonda ile beslenmesi • Psikiya
ÖZEN
Tüm hizmetlerimizi dikkat, ilgi ve titizlikle gerçekleştiririz.
DÜRÜSTLÜK
Altınçatı Geriatrik Hizmetler Merkezi
Yaşlılarımıza, ailelerine, emeği geçen tüm personel ve çözüm ortaklarımıza karşı dürüstüz.
SÜREKLİ TAKİP
İşimizin hassasiyetinin ve öneminin bilinciyle, yaşlılarımızın tüm bakımlarını ve kontrollerini düzenli olarak takip ederiz.
KONFOR
Güvenli, rahat ve standartların üzerinde ortamlar sunarız.
KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sunarız.

#huzurevi #bakımevi #yaşlı bakımı #yaşlı bakım merkezi #geriatri


Benzer Firmalar