YAPİBOYA


ATATÜRK BULV. NO.53-3 KIZILAY ANKARA

Telefon1: 312-4344408

Telefon2: 5326115417

Fax: 312-4344408

Web: www.yapiboya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:28 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Firmamız mobil araçlarla ve profesyonel kadrosuyla Türkiye’nin her yerinde yalıtım ve kaplama alanında proje çalışmaları yapmaktadır.

Proje çalışmalarının en önemlileri sulama kanalı ve hes projelerindeki besleme kanalı derzlerinin (dilatasyon) yalıtım işleridir. Bunun dışında her türlü yapıların su yalıtımı ile zemin kaplam işleri konusunda faaliyetlerimiz bulunmaktadır.

Uygulamalarımızın tamamını en son teknoloji reaktör ve airlessmakinelerle ile profesyonel yaklaşımla seri olarak yapmaktayız. Çalışmalarımızın temel prensibi“ en kısa sürede maksimum kalitede”mantığına dayanmaktadır. Özellikle sorunlu saha ve alanların ıslah edilmesi, su problemi çözülememiş alanların yüzde yüz garantili yalıtımının yapılması, yaptığımız uygulamalardır.

Proje uygulamalarını malzemeli veya işçilikli olarak her iki şekilde de yapabilmekteyiz. Bunun için her türlü yalıtım işleri ve kaplama uygulamaları konusundaki işleriniz için en uygun teklifi vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler


YALITIM
SU YALITIMI TERAS YALITIMI ASASÖR KUYU YALITIMI OTOPARK VE YOL ÇİZGİ BOYA SELF LEVENİNG EPOKSİ BOYA SU YALITIMI POLYUREA KAPLAMA POLİÜRETAN KÖPÜK İÇ CEPHE BOYA DERZ DOLGU PLAS COLL
SU YALITIMI
TERAS YALITIMI
OTOPARK VE YOL ÇİZGİ BOYA
SELF LEVENİNG
EPOKSİ BOYA
SU YALITIMI
POLYUREA KAPLAMA
POLİÜRETAN KÖPÜK
İÇ CEPHE BOYA
DERZ DOLGU YALITIMI

#SU YALITIMI #POLİÜRETAN KÖPÜK # # #


Benzer Firmalar