Otel web paketi


Osman Kavucu Cad. Düvenönü İş Mrk Kat:2 No:204 Melikgazi-Kayseri

Telefon1: 03523203840

Telefon2:

Fax: 3203840

Web: www.otelwebpaketi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Otel Web Paketi Profesyonelce tasarlanmış bir otel web sitesidir.Tasarım ve kodlama yapılırken birçok otel ile görüşme yapılarak otellerin ihtiyaçları doğrultusunda yol alınmıştır. Tam anlamı ile bir otelin internet ortamında bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir alt yapıya sahiptir. Üstelik Paket site olmasısından dolayı daha ekonomik bir fiyatı bulunmakla beraber aynı gün içinde yayına başlayabilmektedir. Kullanımı, güncellenmesi basit ve kolay, işlevsellik anlamında müşterilerimize büyük kolaylıklar sağlamaktadır.
İsteğiniz dâhilinde SanalPos entegrasyonumuz ile web siteniz üzerinden direk komisyonsuz rezervasyonlar alabilirsiniz.
Günlük bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış kullanıcı dostu, şık ara yüz sayesinde sistemimizi kullanmakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz.

Paketler oluşturulur iken sektörler en ince ayrıntısına kadar analiz edilerek en kullanışlı internet web sitesini oluşturmak için çalışmaktayız.

Tüm işlerinde nihai tüketiciye bir deneyim ve bir duygu değişimi yaşatmaya özen gösteren genç, dinamik, günü yakalayan profesyonel bir ekibimiz vardır.
Dijital dünyada son çıkan yenilikleri yakından takip edip işlerimize uyguluyoruz. Talep edilen projelere kendi fikirlerimizi ve yorumlarımızı katarak projeyi başarıya ulaştırıyoruz. Yaptığımız işleri uluslararası testlerden geçirdikten sonra yayınlıyoruz.

Yüksek teknoloji yazılım ve modern tasarımlar ile geliştirdiğimiz iş çözümlerimiz ile internet dünyasında artık daha güçlüsünüz.
Teknogelişim Kurumsal Medya Planlama ve Reklam Ajansı -0352 320 38 40


Ürün ve Hizmetler


Otel Web Paketi
Otel Web Paketi Profesyonelce tasarlanmış bir otel web sitesidir.Tasarım ve kodlama yapılırken birçok otel ile görüşme yapılarak otellerin ihtiyaçları doğrultusunda yol alınmıştır. Tam anlamı ile bir otelin internet ortamında bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir alt yapıya sahiptir. Üstelik Paket site olmasısından dolayı daha ekonomik bir fiyatı bulunmakla beraber aynı gün içinde yayına başlayabilmektedir. Kullanımı, güncellenmesi basit ve kolay, işlevsellik anlamında müşterilerimize büyük kolay
otel;otel web paketi;otel sitesi;otel hazır site;otel web yazılımı;otel rezervasyon sistemi;otel wep portalı;Otel Web, Web Otel;Otelim için en iyi site, Ucuz Otel sitesi;Bir günde Otel sitesi;Hemen Otel Web Sitesi web-yazılım;internet sitesi;web tasarım;web yazılım;hizli web paketi;hazır şablon web ;web site peketleri; Kayseri otel web sitesi;Bursa otel web sitesi;İstanbul otel web sitesi;Ankara otel web sitesi;İzmir otel web sitesi;Ürgüp otel web sitesi;Adana otel web sitesi;ege otel web sitesi; Sivas otel web sitesi;Gazi Antep otel web sitesi;

#uygun web sitesi #hazır şablon web #web-yazılım #internet sitesi #Otel web


Benzer Firmalar