NBT NEDEN BILISIM TEKNOLOJI DANISMANLIK LTD.


Şevket Özçelik (1379) Sok. No:8/2 Feyhan Apt. K:1 35220

Telefon1: 0850 532 0 628

Telefon2:

Fax: 0232 332 05 97

Web: www.nbt.net.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NBT, verimliliğini ve kârlılığını arttırmayı hedefleyen işletmeler için geniş bir yelpazede kurumsal teknik destek ve danışmanlık hizmeti veren İzmir kökenli bir bilişim şirketidir.
Ortakları en az 15 yıllık sektör deneyimi olan firmamız BTK onaylı Yer Sağlayıcı belgesine sahiptir. Yer sağlayıcı firmamızın verdiği hizmetlerden bazıları:
Müşteri tarafında güvenlik analizleri
Sunucu odası kurulumları
Donanım - yazılım seçimleri ve müşteri ihtiyacı tespiti
Toplu eposta hizmetleri
Sanal pbx kurulum ve yönetim hizmetleri
Müşterilerine, Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında doğru donanım ve yazılım ile çözümler sunmayı amaçlayan NBT, çalışmalarını müşteri memnuniyetini gözeterek yürütmektedir. İnternetin olduğu bir çok sektörde küçük, büyük birçok projelerin içinde yer alabilmek için iş dünyasındaki dinamiklere ayak uydurabilmek, değişim hızını yakalayabilmek ve şirketlerarası rekabette avantaj sağlayarak tercih edilen şirket olmak vizyonuyla, konumunu oluşturduğu farklı kurum kültürü ve güçlü organizasyonu ile sağlamlaştırmaktadır.
Onapp Bulut teknolojisi ile Hosting, Sanal Sunucu barındırma hizmetleri, CDN, Antispam ve Relay Hizmetleri, ETRN, Load Balancing, Nagios Sunucu Gözetimi, Oyun Sunucu Hizmetleri, NBuLuT teknolojisi ile Buluta Yedekleme Hizmetleri (NBackup); güvenlik amacı ile ip cam kullanarak Buluta görüntü aktarma (NEye), Dosya Sunucusu (NFS) Hizmetleri; ve Fiziksel sunucu barındırma (Colocation), Güvenlik Analizleri, Özel Proje (Donanım ve Yazılım) Hazırlama, Sanal Santral (Nvoip) ses sistemleri, epazarlama - toplu mail, sms, fax, telefon ile anket - (Ntact) alanlarında hizmet verebilmek için; 10 Kasım 2010 tarihinde kurulmuştur.
NBT; kesintisiz hizmet verebilmek için Bulut platformunu kullanmakta ve yatırımlarına bu alanda devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Nvoip sanal santral
NVoip Santral, internet altyapınız ile çalışır. Kullanılan konuşma datası, aktif hat başına g729 codec ile 8kbit e kadar düşebilmektedir. Bu da standart adsl hatları üzerinden sorunsuzca konuşmayı mümkün hale getirmektedir. • Sabit ücret olmadan, Tek hat üzerinden çoklu konuşma imkanı vardır. Böylece, meşguliyet olmaması için çok sayıda hat alma ve bu hatlara sabit ücret ödeme
Danışmanlık, voip, telekom, bulut, sunucu, hosting, analiz, proje, microsoft, linux, domain, alan adı, toplu mail, toplu sms, toplu faks, telefon ile anket, barındırma, yedekleme

#hosting #bulut #domain #voip #sanal


Benzer Firmalar