KARLA ENDÜSTRİYEL MUTFAK


zafer mh.dr.kamil cd.no7/A

Telefon1: 0507 0617630

Telefon2: 0362 2334477

Fax: 0362 2334477

Web: http:/www.karlaendustriyel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

profesyonel bir mutfak için;pişirmedem hazırlığa,servisten bulaşıkhane ünitelerine ve 3000 çeşit yardımcımalzemeleriyle;kafeterya,fast food,restoren,otel ve bar mutfağında bulunması gereken tüm ürün ve aksesuvarları 304-316 kalite paslanmaz sac ve CNN kontrollü makinalarda üreterek siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


giyotin tipi bulaşık yıkama makinası
1000 tabak/saat alveo bulaşık yıkama paslanmaz çelik gövde termostat yıkama suyu50-55 derece durulama suyu 90 derece güvenlik termostatı döner yıkama ve durulama kolları paslanmaz çelik rezistans maksimum tabak 42 cm. en 60 cm-boy 80 cm. yükseklik ayarlanabilir ayaklı yıkama tankında süzgeç filtre
2 li meyve suyu dispenseri
kırılmaya dayanıklı,20 lt.polikarbon haznesi ile hijyen sağlar.Çıkarılabilen hazne hazne sayesinde kolayca temizlenir.İki parça paslanmaz çelik bakteri barındırmayan,sızdırmaz musluk.20+20 çiftli meyve suyu soğutucusu elektromanyetik pompa/sessiz rediktör motoru paslanmaz çelik yan ve ön saclar sessiz,dayanıklı,güçlü kompresör kullanılmıştır.
ocak, fırın, kuzine, ızgara, lavataşlı ızgara, fritöz, devrilir tava, konveksiyonlu fırın pizza fırını, pasta börek fırını, döner ocağı, piliç çevirme, salamander, benmari, kasap dolabı, sütlük, pastane dolapları, salatbar, küver ünitesi, çalışma tezgahları, taşıma arabaları, davlumbazlar, çay ocağı, balık teşhir tezgahları, soğutmalı kıyma makinası, hamur yoğurma makinası, helvane tencereleri bulaşıkhane ekipmanları ile otel restoran, kafeterya barlara hizmet sunmaktan kıvanç duyarız.

#endüstriyel mutfak #restoran otel #bulaşıkhane ekipmanları #yardımcı malzemeler #çalışma tezgahları


Benzer Firmalar