Anasayfa » Güvenlik Sistemleri » Elektrik elektronik » İSTANBUL Güvenlik Sistemleri » DATEB BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DATEB BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


VELİEFENDİ MAHALLESİ HOCA AHMET YESEVİ CAD NO:11/A

Telefon1: 02124167995

Telefon2: 05330884980

Fax:

Web: www.datebilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılında faaliyetine başlayan firmamız güvenlik sistemleri, network sistem kurulumu, bilgisayar ve donanım satışı, Logo, Eta satış ve desteği, web tasarımı ve özel yazılımlarla siz müşterilerimize hizmet vermektedir.

Dateb Bilişim kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile hareket etmekte, sahip olduğu yetkili satıcılık ve yetkili destek merkezi ünvanı ile müşterilerimize geniş ürün yelpazesi sunmakta ve desteğini vermektedir.
Dateb Bilişim sektörün değişen dinamikleri doğrultusunda müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üreterek teknolojinin faydalarını iş gücüne çevirmektedir.

Dateb Bilişim olarak kusursuza ulaşma çabası ve sizlere “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” yaşatmak için kaliteli hizmet anlayışını prensip edinerek sorunlarınıza çözüm olmaya devam edeceğiz.

Firmamıza duymuş olduğunuz güven ve işbirliği için teşekkür eder,

İşlerinizde başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

KAMERA SİSTEMLERİ, ALARM SİSTEMLERİ, İP KAMERA SİSTEMLERİ, BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, KAMERA SİSTEMİ TEKNİK SERVİS, ALARM SİSTEMİ TEKNİK SERVİS, DANIŞMANLIK HİZMETLERİ, KAMERA EKSPERTİZ, ALARM EKSPERTİZ, ÜCRETSİZ ALARM KEŞİF, ÜCRETSİZ KAMERA KEŞİF, KAMERA ALARM MONTAJ, KAMERA ALARM BİLGİSAYAR BAKIM ANLAŞMALARI

#KAMERA SİSTEMİ #ALARM SİSTEMİ #GÜVENLİK SİSTEMİ #HIRSIZ ALARM #İP KAMERA


Benzer Firmalar