Oluşum Eğitim Kurumları


Hürriyet Mah. 1697 Sk. No:72 Ödemiş-İzmir

Telefon1: 232-508 40 09

Telefon2: 530-174 88 41

Fax: 232-508 40 09

Web: www.olusumkoleji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:5 | Memur:40 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖDEMİŞ OLUŞUM KOLEJİ

Oluşum Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Oluşum Koleji Anaokulu, Oluşum Koleji İlkokulu, Oluşum Koleji Ortaokulu ve Oluşum Koleji Anadolu Lisesi 2013-2014 yılında hizmete girmiştir.Ödemiş Oluşum Koleji, 7 bin metrekarelik arsa üzerine kurulu, 6 bin metrekarelik kapalı alan ve 5 bin metrekarelik açık oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim yerleşkesi olarak planlanmıştır. Fiziki ve teknolojik imkanlarıyla öğrencilerimizin kendilerini sürekli geliştirmelerine olanak sağlayan yerleşkemiz, öğretimin de öğrencilerin sürekli değişen ihtiyaçlarına göre planlanmasını sağlamaktadır.

Misyonumuz
Oluşum Koleji ‘öz güveni sağlam, iletişimi güçlü, yaratıcı düşüncesi ve estetik anlayışı gelişmiş ekip çalışmasına yatkın kendine kısa ve uzun vadede hedefler koyabilen, bakış açısı ‘yalnız okul başarısı değil aynı zamanda hayat başarısıdır ’cümlesiyle yolunu ve hedefini çizmiştir.

Oluşum Koleji ulusal temelde ve evrensel ölçülerde hizmet veren örnek bir kurumdur.
Öğrencilerimizi yeni gelişmelere hızla uyum sağlayan zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimi yaşam başarısına odaklı mutlu bireyler yetiştirir.

Okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar eğitim öğretim veren Oluşum Koleji, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı demokratik laik cumhuriyete sahip çıkan, hukukun üstünlüğüne inanan insan hak ve özgürlüklerine saygılı, geleneksel değerlerimiz ile barışık, milli şuur ve çevre bilincini benimsemiş, ulusal ve uluslararası değerlerin bilincinde genç liderler yetiştirmeyi hedefler.

Geleceğin fark yaratacak liderleri olmaya hazır olan Oluşum Koleji öğrencileri; insan ilişkilerini evrensel boyutlara taşıyan, sorgulayan, disiplinler arası bağlantıları kurabilen, sosyal ve kültürel yönü güçlü analitik düşünebilen bilimsel bakış açısıyla geçmişi iyi kavrayan, bugünü yaşayan ve geleceği planlayan niteliğe sahiptirler.

Vizyonumuz

Oluşum Eğitim Kurumları olarak; değişime ve gelişime açık, bilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaçları olarak gören, en az iki yabancı dili okuyup yazabilen, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik ve ayrıcalık olarak kabul eden, yüksek moral değere sahip, dünyanın her yerine bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek en önemli ideallerimiz arasındadır.

OLUŞUM KOLEJİ olarak sizin hayalleriniz bizim hedefimiz olacaktır.

SAYGILARIMIZLA


Ürün ve Hizmetler

Ödemiş, Özel Okul, Kolej, Eğitim, Öğretim, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi

#oluşum koleji #özel okullar #eğitim öğretim #ilkokul ortaokul #anadolu lisesi


Benzer Firmalar