inci metal


Dursunbey Caddesi Yavuz Sok No:43 Ataşehir/ İstanbul

Telefon1: 02166601213

Telefon2: 05380364646

Fax:

Web: www.incimetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mısır arabası,bardakta mısır arabası, inci metal
Nasıl yaparız ?

Öncelikle Mısırı Konservesini açın ve içindeki suyu iyice boşaltın
Daha sonra Mısırı güzelce yıkayın.
1 Tencereye 2 bardak su koyup kaynamasını bekleyin.
Kaynadıktan sonra içine 1 çay kaşığı tuz döküp iyice karıştırın.
Tuzun ardından fokurdayınca altını en düşüğe kısın ve içine yıkadığınız mısırları atın.
Mısırlar 5dk tencere içinde kaynaması lazım. Bu süre zarfında kaşık gibi birşeyler mısırları ezmeden yavaş yavaş arada bir karıştırın.
5dk sonra mısırları tenceren alın iyice süzün. Tekrar yıkayın.
Daha sonra bir orta ateşte Teflon tavaya kızınca 1 çay kaşığı tereyağını koyup eritin.
Eridikten sonra tavaya mısırları atıp ocağın altını tekrar kısın. Birşeyle mısırları ezmeden yavaşça karıştırarak hafif kavurun.
Tavada bu işlemi 5dk uyguluyoruz.

BARDAK MISIR ARABALARI
ÇUBUKTA PATATES ARABALARI
POP CORN MAKİNASI VE ARABALARI
PAMUK ŞEKER MAKİNASI VE ARABALARI
KOÇAN MISIR ARABASI
ÖZEL ÜRETİM MODELLERİ
OSMANLI MACUNU ARABASI
KÖZDE KESTANE ARABASI
KÖZDE MISIR ARABASI
HOT DOG TESGAHLAR
I MISIR KAZANLARI
ÇAY MAKİNALARI
SEMAVERLER ISITICILAR
SÜT SAHLEP MAKİNALARI ÇORBALIKLAR
TOST MAKİNALARI
FRİTÖZLER IZGARALAR
MISIR ARABALARI

İletişim Bilgileri 0538 036 4646 (Doğrudan Destek Hattı)


Vizyonumuz

Üretilen ve hizmete sunulan ürünleri sadece tüketiciye ulaşana kadar korumasını değil, ürüne değer katmasını ve ürün tüketildikten sonra dahi varlığını sürdürerek tüketici tarafından saklanmasını hedefliyoruz. Bu sayede tüketiciye ek bir fayda sağlanırken üreticinin tanıtımını, onu bir sefer almaya değer gören tüketicinin aklında yer edecek şekilde ulaştırılmış olur. Ambalajın baskısına ve malzemesine yapılan yatırımın karşılığı alınır ve müşteri bağlılığı tam olarak oluşturulur. Misyonumuz Etik iş değerlerine olan bağlılığından kopmadan, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak. Sektöründe kavuşturucu ve bağlayıcı olmak. Kurum kültürümüzü oluşturan değerlerden taviz vermeden nitelikli çalışanlarımızla, sektöründe değişime liderlik etmek ve ülkenin gelişimine katkıda bulunmak. Ürün güvenirliği sağlamak. Müşteriler ile devamlı iletişim halinde olmak ve oluşabilecek problemlere anında çözüm üreterek %100 müşteri memnuniyeti sağlamak. Kalite Yönetim Sistemine tüm personelin katılımıyla, uygulanabilirliği, anlaşılabilirliği ve sürekliliği sağlamak. Uygun kaynaklar sağlayarak, uygun yatırımlar yaparak, teknolojiyi takip ederek çağdaş üretim ortamını sağlamak. Zamanı, maliyeti ve kaynak israfını yöneterek “verimlilik ve tasarruf sağlamak.


Ürün ve Hizmetler


bardakta mısır arabası, bardakta mısır arabaları, bardakta mısır arabası modelleri, bardakta mısır arabası fiyatları, mısır arabası, mısır arabalari, bardakta mısır arabası, bardak mısır arabası, çubukta patates, çubukta patates arabası"
bardakta mısır arabası, bardakta mısır arabaları, bardakta mısır arabası modelleri, bardakta mısır arabası fiyatları, mısır arabası, mısır arabalari, bardakta mısır arabası, bardak mısır arabası, çubukta patates, çubukta patates arabası"
bardakta mısır arabası, bardakta mısır arabaları, bardakta mısır arabası modelleri, bardakta mısır arabası fiyatları, mısır arabası, mısır arabalari, bardakta mısır arabası, bardak mısır arabası, çubukta patates, çubukta patates arabası

#bardakta mısır arabası, bardakta mısır arabaları, #bardakta mısır arabası, bardakta mısır arabaları, # # #


Benzer Firmalar