Anasayfa » Oto Kiralama » Otomotiv ve Yan Sanayi » ANKARA Oto Kiralama » Otomatik Vites Araç Kiralama

Otomatik Vites Araç Kiralama


Ceyhun atıf kansu cad. 1396 sok.6/8 Balgat

Telefon1: 312 285 91 11

Telefon2: 543 285 91 11

Fax:

Web: www.otomatikvitesarackiralama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Balgat Oto Kiralama ,otomatik vites araçlarıyla 2008 yılından günümüze Ankara ve Ankara’nın tüm ilçelerine geniş ve genç araç filosu ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Hizmet sunduğu süre içerisinde birçok büyük marka, dernekler, vakıflar ve kamu kurumlarıyla çalışarak deneyim ve hizmet standartlarını devamlı yükseltmiştir.

Deneyimlerini , güvenli ve hızlı bir hizmetle birleştiren Balgat Oto Kiralama , yurtdışından Türkiye’ye gelen müşterilerine verdiği hizmet kalitesini yurtiçinde de güvenle ve huzurla yolculuk yapmak isteyen müşterilerine de sunmaktadır. Balgat Oto Kiralama , 6 yıldır tüm araç kiralama hizmetlerini “önce müşteri memnuniyeti” anlayışıyla sunmaktadır.

Müşterilerinin ihtiyaçları ölçüsünde aradıkları hizmeti en kısa sürede ve en etkili şekilde sunmayı görev edinmiştir. Balgat Oto Kiralama müşterilerine sunduğu bu hizmetler arasında güvenlik her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu nedenle kiralamaya sunulan tüm araçların periyodik bakımları büyük bir titizlikle takip edilmekte tüm araçlar her kiralama sonrası kontrolden geçirilmekte ve en küçük ayrıntısına kadar incelenerek bir sonraki müşterisine hazırlanmaktadır. Ayrıca araçların hijyenik temizliği düzenli olarak yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


VW Jetta
aylık veya yıllık olarak şirketimizden otomatik vites jetta kiralayabilirsiniz
her türlü otomatik vites aracın günlük, haftalık veya aylık olarak kiraya verilmesi

#otomatik vites araç kiralama # # # #


Benzer Firmalar