Anasayfa » Lazer Markalama » Basın ve Medya » İZMİR Lazer Markalama » LASERAL ENDUSTIRIYEL LAZER SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI.

LASERAL ENDUSTIRIYEL LAZER SISTEMLERI SAN.TIC.LTD.STI.


129/4 28/D 4.sanayi sitesi Bornova/izmir

Telefon1: +90 2323755675

Telefon2:

Fax: 02323758975

Web: www.laseral.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya , Amerika , Tayvan

Lazer Markalama Makinalarını ülkemiz sanayicisiyle tanıştıran ilk yerli makinaları üretmiş ekibin kurmuş olduğu , endüstriyel lazer makinası üretimi satış ve servisi yapan aynı zamanda kendi gibi bu sektörde faaliyet gösteren dünya çapında 150`nin üzerinde noktada faaliyet gösteren Alman devi ROFIN firmasının Türkiye distribütörüdür.


Ürün ve Hizmetler


Fiber Lazer Markalama
Pulse Fiber Lazer Markalama Makinaları her türlü metal ve plastik malzeme üzerinde kazıma markalam oyma barkod , jpg , bmp dxf ve diğer birçok resim formatından istenen çizimi malzeme üzerinde oluşturma yeteneğine sahiptir.
Laseral Pulse fiber lazer markalama
Laseral Pulse fiber lazer markalama sistemi en ileri teknoloji lazer galvo kafa sistemi ve lazer rezanatörü kombinasyonuna sahip ürün olup üretilen en hızlı galvo kafa sistemine sahiptir. Fiyat / performans konusunda muadillerine açık fark atmakla birlikte en önemli farkı LASERAL güvencesi altında olmasıdır. Laseral , Türkiyedeki en geniş ve en hızlı servis ağına sahip firma olmakla birlikte sektörde herzaman öncü olan bir kuruluş olmayı kendine ilke edinmiştir.
Lazer Metal markalama Lazer Ahşap OymaLazer Deri Kesim Lazer Mikron Kaynak Lazer Kalıp Kaynak Lazer Kuyumculuk Kaynak Yeşil LazerCo2 lazerGalvo LazerFiber lazerYag LazerDiyot Pompalı LazerLazer Otomasyon Lazer Kabin

#lazer markalama #lazer deri kesim #Rofin #lazer kaynak #lazer oyma


Benzer Firmalar