Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » T.C. M.E.B. ÖZEL ALTIN PUSULA ANAOKULU

T.C. M.E.B. ÖZEL ALTIN PUSULA ANAOKULU


Uğurmumcu Mh. Yunusemre Cd. Serce Sk. Ozgul 3 Apt. No:21 Uğurmumcu Kartal / İSTANBUL

Telefon1: 02164756555

Telefon2:

Fax: 02164756564

Web: altinpusula.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitimi anlayan ve okul-aile birliğine önem veren bir kurum özelliği taşımaktadır.

Anaokulumuzda çoklu eğitim sistemi uygulanmakla beraber,her yaş grubuna ayrı eğitim programı hazırlanmaktadır. Her öğrencinin gelişimi, psikoloğumuz tarafından takip edilmekte , eğitim sistemi bu gelişim raporları doğrultusunda uygulanmaktadır.

Çocuklarımız bu gelişim çağlarında , temel bilgi, beceri ve alışkanlıklarının geliştirilmesi için bu kritik gelişim dönemini izlemekteyiz. Okulumuz çocuklarınıza, gelişimlerinin bu en önemli döneminde, profesyonel eğitmen kadrosu ve tecrübeli yöneticileri ile kucak açmaktan büyük mutluluk duymaktadır.

Çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz her dakikanın değerini biliyor, geçen her dakikayı, çocuklarınızın eğitimine mutlaka artı bir değer olarak katmak için gayret gösteriyoruz.Altın Pusula da oyun, yemek ve uyku dahil yapılan her aktivite, Altın Pusula Eğitim Sisteminin bir parçasıdır.Sizi ve çocuğunuzu da bu mutlu ailenin bir parçası olarak görmekten onur duyarız...


Ürün ve Hizmetler


EĞİTİM VE ÖĞRETİM
Altın Pusula Anaokulu Çocuklarımız her ihtiyaç duyduğunda gerekli psikolojik desteği vermeye hazır, velilerimize çocuk gelişimi ve davranış biliminin öğretilerini gerek duyulan zamanlarda yapacağı görüşmeler çerçevesinde onlara bildirecek yetkinliğe sahip bir bakış açısına sahibiz. Aynı zamanda velilerimize her gün gerek çocuklarının gün içinde yaptıklarını takip edebilecekleri gerekse önemli bilgileri öğretmen, okul ve aile arasında kolaylıkla paylaşılacak alanları içeren günlük iletişim defte
ltın Pusula Anaokulu Çocuklarımız her ihtiyaç duyduğunda gerekli psikolojik desteği vermeye hazır, velilerimize çocuk gelişimi ve davranış biliminin öğretilerini gerek duyulan zamanlarda yapacağı görüşmeler çerçevesinde onlara bildirecek yetkinliğe sahip bir bakış açısına sahibiz. Aynı zamanda velilerimize her gün gerek çocuklarının gün içinde yaptıklarını takip edebilecekleri gerekse önemli bilgileri öğretmen, okul ve aile arasında kolaylıkla paylaşılacak alanları içeren günlük iletişim defterleri verilmektedir.

Çocuklarımızın güvenliğini en ön planda tutup onların güvenli bir ortamda sağlıklı bir gelişim gösterebilmeleri için gerekli güvenlük sertifikalarını almaya hak kazanan okulumuz , sağlıklı ve güvenilir bir şekilde eğitimini sürdürmektedir.

Acı Badem Sigorta Tarafından Tüm çocuklarımız Sigortalandırılmaktadır.Velililerimizden ise bu hizmet için ayrı bir ücret talep edilmemektedir.Onların güvenliği bizler için her şeyden önce gelir.

Altın Pusula Anaokulunda bulunan her sınıfında 360 derece görüş açısına sahip kayıt yapabilen kamera sistemi mevcuttur , çocuklarımız okulumuzda geçirdikleri zaman boyunca yetkili personel tarafından takip edilir , pisikoloğumuz bazı zamanlarda bu gözlemlere katılır. Aynı zamanda okul bahçemiz ve okulumuzun çevresi güvenlik kameraları ile izlenmekte olup kurumumuzda Paradox Güvenlik sistemleri Kullanılmaktadır.

Okulumuz 430 m2 üzerine kurulu olup bunun 250 m2 si kapalı alan 180 m2 si bahçe alanımızdır.Bahçemiz her türlü eğlence aktivitelerinin ve eğitim çalışmalarının yapılabileceği yetiye sahiptir.

Dinamik ve idealist ilkesiyle yeni nesillerin aileden sonraki ikinci yuvaları olma hedefinde olup karşılıklı güven eşliğinde çocuklarımıza mutlu bir yuva sunuyoruz.

#UĞURMUMCU ANAOKULU #KARTAL ANAOKULU #UĞURMUMCU KREŞ #KARTAL KREŞ #ANAOKUL UĞURMUMCU


Benzer Firmalar