Anasayfa » Temizlik Malzemeleri » Ev Eşyaları » BURSA Temizlik Malzemeleri » Enpak Halı Yıkama | Bursa

Enpak Halı Yıkama | Bursa


Küçükbalıklı mahallesi, Gür sokağı, no:12 Osmangazi / BURSA

Telefon1: 0224 250 9033

Telefon2:

Fax:

Web: www.enpakhaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Enpak halı yıkama Bursa’da 10 senedir sizlere halı yıkama konusunda en iyi hizmeti vermek üzere çalışmaktadır. Evinizin en önemli eşyalarından biri olan halıların sağlınız açısından ne derece önemli olduğunu biliyor ve bu bilgi sayesinde en temiz ve hijyenik şekilde halılarınızı yıkamaya özen gösteriyoruz.

Geleneksel yöntemlerle halı yıkamak artık sizleri yormaktan başka bir işe yaramadığından sizlere en ekonomik ve en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bursa halı yıkama denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi olmak bizleri size daha iyi hizmet sunabilmek için teşvik ediyor ve günden güne geliştirdiğimiz teknolojilerimizle halılarınızı ilk aldığınızdan daha temiz hale getirmeye çalışıyoruz.

Bursa halı yıkamada mutlaka uğramanız gereken adres Enpak halı yıkama diyoruz. Çünkü bu konuda rakip tanımıyor ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dilediğiniz zaman gelip kontrol edebileceğiniz yıkama, durulama, toz atma ve kurutma odalarımızda daha önce hiçbir yerde görmediğiniz hijyen ve titizlik ile halılarınızı yıkayarak sizlere en kısa sürede ulaştırıyoruz.

Halı yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama gibi hizmetlerimizle sizleri hem halılardan kaynaklanan sağlık problemlerinden hem de geleneksel yöntemlerle halı yıkamanın zorluklarından kurtarmaya çalışıyoruz. Zamanında teslim edemediğimiz ürünlerinizden her zaman önceden haberdar ediyor memnun kalmadığınız takdirde paranızı iade ediyoruz.

Açık renk halılarda oluşan yer yer lekelerden kurtulmanızı sağlıyoruz. Evcil hayvanınız varsa eğer halılarınıza yerleşen tüylerinden kurtulmanız için en derinlemesine temizliği sağlayan son teknoloji halı yıkama makinelerimizle sizlere en iyisini ulaştırmayı hedefliyoruz ve kurulduğumuz yıldan bu yana bunu en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyoruz. Bursa’da bulunan bir çok büyük firmanın halı temizliklerini de üstlenerek referanslarımızı sizlerle web sitemiz aracılığı ile paylaşıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Bursa Halı Yıkama
Bursa Koltuk Yıkama
Bursa Yorgan Yıkama
Bursa Halıfleks Yıkama

#bursa halı yıkama #enpak halı yıkama # # #


Benzer Firmalar