Movega Makine


Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. Ofisim İstanbul B Blok Kat:3 Ofis:14

Telefon1: 02164413081

Telefon2: 02164413640

Fax: 02164413843

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Performans, güç ve tasarım olarak rakiplerinden ayırt edici üstün özellikleri ile santrifüj pompalarımızda endüstriyel ve gıda sektörüne yönelik 2 tip ürün bulunmaktadır. Santrifüj pompalarımız belli bir viskozite değerindeki akışkanları (su, süt, meyve suyu vb.) proses içerisinde bir hacimden alıp başka bir hacme transferini iyi bir enerji verimliliği ile sağlar.

Başta gıda ve kimya endüstrisindeki proses ve CIP uygulamalarında akışkanların transferinde kullanılır. Aynı zamanda küçük boyutlu katı partikül içeren sıvıların aktarımında da mükemmeldir. Süt ürünleri, (çiğ süt, pastörizasyon ünitesi, peynir altı suyu, lor, salamura) su, yumurta, alkollü ve alkolsüz içecekler, kan, yağ , CIP sıvıları, sıcak su gibi ürünler bu tip pompaların kullanılabileceği örnek akışkanlardır. Platek’in %100 yerli ve dünya standartlarında farklı özelliklerdeki yeni pompa modellerinin tasarım faaliyetleri de durmaksızın devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompa
Performans, güç ve tasarım olarak rakiplerinden ayırt edici üstün özellikleri ile santrifüj pompalarımızda endüstriyel ve gıda sektörüne yönelik 2 tip ürün bulunmaktadır. Santrifüj pompalarımız belli bir viskozite değerindeki akışkanları (su, süt, meyve suyu vb.) proses içerisinde bir hacimden alıp başka bir hacme transferini iyi bir enerji verimliliği ile sağlar. Başta gıda ve kimya endüstrisindeki proses ve CIP uygulamalarında akışkanların transferinde kullanılır. Aynı zamanda küçük boyutlu
-Paslanmaz Çelik Santrifüj Pompalar
-Plakalı ve Borulu Eşanjörler
-Paslanmaz Boru ve Fittings Malzemeler

#Paslanmaz çelik santrifüj pompalar #Plakalı ve borulu eşanjörler #Paslanmaz boru ve fittings malzemeler # #


Benzer Firmalar