Stil Koltuk Yıkama


Hürriyet Mahallesi Mahmut Bey Caddesi Şahin Sokak No: 6/4

Telefon1: 05307842910

Telefon2: 02125510434

Fax: 02125510434

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Stil Koltuk ve Halı Yıkama

İstanbul koltuk yıkama ve halı yıkama sektöründe uzun yıllardan beri hizmet veren Stil Koltuk yıkama ve Halı Yıkama firmları kullandığı son teknoloji ürünü makinalar ve insan sağlığına uygun anti bakteriyel temizlik ilaçları kullanarak sağlığınızı ön planda tutmakta koltuk, halı, stor perde, sandalye oturma gurubu, çekyat, yatak, yorgan, battaniye ve döşemelerinizin yıkanması, temizlenmesi ve sağlıklı bir şekilde siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunması için profesyonel kadrosu ile ve mobil ekibiyle yerinde sağlıklı kaliteli ve hijyenik temizlik hizmeti sunmaktadır. koltuk yıkama alanıda kendini kanıtlamış % 100 müşteri memnuniyeti, sağlık ve temizlik garantisi vermektedir. Firmamız koltuk yıkama fiyatları uygunluk açısından en uygun fiyatları ve kesin çözüm sunan koltuk yıkama şirketleri arasında kendisini kanıtlamış koltuk yıkama incelikleri alanında uzmanlaşmıştır.


Ürün ve Hizmetler


koltuk yıkama
Koltuk yıkama başlı başına tecrübe gerektiren bir hizmet sektörü olup koltuk yıkama ile ilgili geniş tecrübe sahibi, profesyonel elaman ve kaliteli temizlik malzemeleri kullanan koltuk yıkama firmaları olarak siz değerli İstanbul`da müşterilerimize hizmet vermekteyiz. en iyi ve en donanımlı koltuk yıkama makinalarımız ve profesyonel elamanlarımızla en uygun koltuk yıkama fiyatları ile binlerce kayıtlı müşterilerimize hızla hizmet vermekteyiz. Hal böyle olunca koltuk yıkama fiyatları günümüz şart
İstanbul koltuk yıkama fabrikaları büyük bir sektör haline dönüşürken bu dönüşüm esnasında halı yıkama adına sağlam bir yer edinen firmamız binlerce kayıtlı müşteri potansiyeline sahip olmanın grurunu yaşamaktadır. istanbul halı yıkama alanında da faliyet sürdüren ve istanbul halı yıkama fabrikaları arasında lider konumda bulunan firmamız halı yıkama fiyatları ile de uygun ve pratik çözümler sunmaktadır. İstanbul Bahçelievler, bagcilar, güngören, bakırköy, başakşehir, zeytinburnu, küçükçekmece, avcılar, beylikdüzü, esenyurt ve esenler bölgesinde koltuk yıkama hizmeti yanında, ayrıca temiz stor perde yıkama , halı yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama ve sandalye yıkama olarak yerinde yıkama hizmeti de sunmaktadır. Koltuk, halı ve stor perde ve oturma gruplarınızı itina ile yıkayalım.

# # # # #


Benzer Firmalar