Anasayfa » Hurda » Hurda » İSTANBUL Hurda » Emre Metal - Hurda/Atık Alım Satımı | Hurdacı İstanbul

Emre Metal - Hurda/Atık Alım Satımı | Hurdacı İstanbul


Yakacık Cad. Ülkü Sokak No. 1

Telefon1: 05327223928

Telefon2:

Fax:

Web: www.emremetals.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Emre Metal, 1992 yılında İstanbul’un Kartal İlçesinde kurulmuştur, 20 yılı aşan hizmeti boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren metal hurda sanayi alanında faaliyet gösteren uzman kadroya sahip olan şirketimiz; hurda bakır, sarı, çinko, bronz, kurşun, kalay, krom, nikel, alüminyum, kablo, elektronik atık ve demir hurdalarının alım satım ticaretini yapmaktadır.
Hizmetlerimiz geri dönüşümü mümkün olan her çeşit hurda atıklarının toplanması ve toplanan hurdaların imhasıyla birlikte ayrıştırılarak hammadde olarak tekrar kullanılması için geri dönüşüm hizmetinde de bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Emre Metal | İstanbul Hurda/Atık
Hizmetlerimiz geri dönüşümü mümkün olan her çeşit hurda atıklarının toplanması ve toplanan hurdaların imhasıyla birlikte ayrıştırılarak hammadde olarak tekrar kullanılması için geri dönüşüm hizmetinde bulunmaktadır.
Belgesi olan hurdacılar, Belgeli hurda firmaları, hurdacı, istanbul hurdacılar, hurda alan firmalar, hurdacılar, hurdaci, İstanbul hurda alan firmalar, istanbul hurda firmaları, emre metal, emremetals, geri dönüşüm, geri dönüşümcüler, istanbul geri dönüşümcüler, kocaeli hurda firmaları, kocaeli hurdacılar, gebze hurdacı, gebze hurda alan firma, hurda bakır, sarı, çinko, bronz, kurşun, kalay, krom, nikel, alüminyum, kablo, elektronik atık, demir hurda, hurda firması

#hurdacı, hurdacılar #geridönüşüm, istanbulhurda #hurda alanfirmalar #istanbul hurdafirmaları #kocaeli hurdacılar


Benzer Firmalar