Color Vizyon Fot. Pro. ve Tan. Hiz


Reşatbey Mah. Adalet Cad. No: 54 Uğurlugüngör Apt. Kat: 1/2

Telefon1: 322-458 5993

Telefon2: 322 - 454 7848

Fax: 322 - 454 6951

Web: www.colorvizyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1991 yılında Özgen Özgenal tarafından kurulan, 1999 yılında Yakup Kütük yönetiminde yoluna devam eden Color Vizyon, kurulduğu günden bu yana tanıtım fotoğrafçılığı ve tanıtım film yapımında bölgeye ilkleri getirmeye devam ediyor.

Yenilikçi yapısıyla daima kendini geliştirin ve ileri teknolojik ekipmanlarla hizmet veren firma, bugün geldiği noktada, endüstriyel çekimler, tesis çekimleri, otel, iş merkezi, katalog, broşür ve medya çekimleri gibi pek çok konuda profesyonel hizmet veriyor. Özellikle tanıtım filmi konusunda büyük eksiklikleri olan bölgemize, yeni yaklaşımlar taşıyarak, bu konudaki ihtiyaçları karşılıyor.

Teknolojinin “olmazsa olmaz” olduğu anlayışıyla çekim ekipmanının yanı sıra, işin mutfağına da büyük önem veren Color Vizyon, en gelişmiş bilgisayar programlarını kullanarak hazırladığı çalışmaları mükemmel kılıyor. Renk ayarı, montaj, kurgu, efekt gibi konularda profesyonel dokunuşlarla, hizmet verdiği reklam ajansları, matbaalar, dergiler ve sektörel firmalara anahtar teslim hizmet sunuyor.


Ürün ve Hizmetler


Color Vizyon
Tanıtım Fotoğrafı Reklam Fotoğrafı Jimmy Jib Çekimi Jimmy Jib Kiralama Reklam Filmi Tanıtım Filmi Cd Çoğaltma DVD Çoğaltma
Tanıtım FotoğraflarıReklam FotoğraflarıEndüstriyel FotoğrafçılıkSanayi Fotoğralarıinteraktif DVD Tanıtım FilmleriKısa FilmlerCD / DVD çoklu çogaltmaDVD çogaltmaCD çogaltmaBaskılı CD / DVDBaskılı CDBaskılı DVDJimmy Jib ile ÇekimJimmy Jib KiralamaJimmy JibSony PMW EX1R Camera

#Tanıtım Fotoğrafı #Jimmy Jib #Reklam Filmi #Sanayi Fotoğraf #Fotoğraf


Benzer Firmalar