Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » ANKARA Medikal » Dudak Dolgusu Ankara Clinic

Dudak Dolgusu Ankara Clinic


Atatürk Bulvarı Şanlı İş Merkezi No : 105/301

Telefon1: 03124252341

Telefon2:

Fax: 03124252341

Web: www.lazerepilasyonmerkez.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezimizde medikal estetik yapılmaktadır Dr Mehmet Akgün Olarak sağlık güzellik adına lazer epilasyon, botoks, dolgu, dudak dolgusu ve prp uzmanlık alanlarımın başında gelmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Dudak Dolgusu
Dudaklarda yoğun damar yapısı ve de sürekli hareket eden bir yapı bulunduğu için dolgu tercih edilirken daha dikkatli olunmalıdır. Daha doğru sonuç olması ve de daha kesin çözüm olabilmesi adına dudaklarda hyalüranik asit uygulaması tercih edilmektedir. Dudak dolgusu ufak bir dolgu işlemidir ve de kesinlikle korkulacak bir uygulama değildir. Dudakların daha belirgin ve de dolgun olması adına bu uygulamadan yararlanabilirsiniz.
lazer epilasyon, ütüleme lazer epilasyon, diyot lazer epilasyon, botoks, prp, dolgu, dudak dolgusu, bacak dolgusu, kavitasyon, burun dolgusu, yüz dolgusu, bölgesel zayıflama, cilt yenileme, bölgesel incelme, çatlak tedavisi, leke tedavisi, cilt gençleştirme, migren botoksu, nd yağ lazer epilasyon, alexandrite lazer epilasyon, meme dolgusu, fraksiyonel lazer, kılcal damar tedavisi, varis tedavisi, dolgu ankara

#ütüleme lazer epilasyon #diyot lazer epilasyon #botoks #prp ankara #dudak dolgusu ankara


Benzer Firmalar