Anasayfa » Otomotiv Yan Sanayii » Otomotiv ve Yan Sanayi » SAMSUN Otomotiv Yan Sanayii » EKOSAN OTOMOTİV DONALDSON DİSTRİBUTOR

EKOSAN OTOMOTİV DONALDSON DİSTRİBUTOR


19 MAYIS SAN.SİT.75.SOK.NO:6

Telefon1: 0362 266 60 26

Telefon2:

Fax: 0362 266 60 56

Web: www.ekosanotomotiv.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ekosan Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi. 2010 yılında kurulmuş olup, her türlü nakliye aracı, iş makinesi, sanayi makinesi ve buna ek olarak endüstriyel alanda kullanılmakta olan tüm araçların filtre tedariği konusunda hizmet veren bir firmadır.2014 senesinden itibaren filtre konusunda dünyanın önde gelen firmalarından biri olan, DONALDSON markasının Türkiye distributorluğunu yapmaya başlamıştır.Müşteri odaklı çalışmalarımız ile yaratıcı ve sonuca odaklı çözümler geliştirmeyi amaç edinmekte olan firmamız.Pazardaki gelişmeleri sürekli takip eden, konusunda uzman satış ekibi ile tek çatı altında müşterilerimizin taleplerini karşılamaktadır.Firmamız kuruluşundan, günümüze kadar iş tecrübesini geliştirerek gelişmeleri yakından takip etmiştir.

NEDEN BİZ? Bir ürün satın alırken en uygun fiyatla en iyisini bulmayı ve doğal olarak da ürünün en hızlı bir şekilde gelmesini istersiniz. Ekosan Otomotiv bu konuda size yardımcı olacak ve aradığınız çözümü bulmanızı, kaynaklara en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

İDEAL VE TEK KAYNAK İhtiyacınız olan destek seviyesi ne olursa olsun, Ekosan Otomotiv iş ortağınız olarak sizinle olacaktır. Tüm sorunlarınızda 7/24 ulaşabilir ve ek olarak, tüm teknik sorularınıza yardımcı olacak bilgi ve deneyimi bulabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza cevap verebilecek tek kaynağınız olan firmamız, teleplerinizi en hızlı şekilde çözmenize yardımcı olacaktır.

GÜVENİLİR ÜRÜN YELPAZESİ : En yüksek kalitede üretilmiş olan, en güvenilir markamızın geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınızın ilk aşamasından son aşamasına kadar sizinle birlikte olacağızdır.

GÜVENİLİRLİK :Türkiye Distributoru olduğumuz DONALDSON filtre, yıllar boyu en zorlu şartlarda çalışıp kalitesini kanıtlamış ve sektöründe lider olmuş kuruluşlardandır.


Ürün ve Hizmetler

Filtre

#filtre separatör #kurutucu hava #yağ filtresi #mazot filtres #


Benzer Firmalar