Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » KAYSERİ Otomotiv » KAYSERİ OTO KİRALAMA/SAYTUR

KAYSERİ OTO KİRALAMA/SAYTUR


YENİ MAH.MKP BULVARI 148/B

Telefon1: 0352 222 43 66

Telefon2: 0 535 555 83 29

Fax: 0 352 222 43 66

Web: www.kayseriotokirala.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:2000

Turizm Şehri olan Kayseri`nin her geçen gün büyümesiyle birlikte oto kiralama sektörüde bu büyümede önemli bir yer almaktadır. Kayseri şehrine ziyarete gelen misafirlerin ulaşımları ile tarihi ve turistik yerleri daha kolay gezebilmeleri ve zamandan kazanmaları açısından Kayseri`de oto kiralama önemli bir rol oynamakla birlikte günlük ihtiyaç olarak görülmektedir. Kayseri oto kiralama şirketi olan SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri`de büyük bir bölüme hizmet vermekle brilikte Rent A Car firmalarının önde gelen isimlerindendir. Kalite, dürüstlük, samimiyet, güveni kendine ilke edinip yola çıkan KAYSERİ SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri`de oto kiralama sektöründe önemli bir yer almaktadır. Müşterilerin günlük kiralama, filo kiralama ve operasyonel kiralama müşterilerin isteklerine cevap vermektedir.

Kayseri`de oto kiralamada 14 yılı geride bırakan bir hizmet ağıyla müşterilerin memnuniyeti, tevekkül ve teşekkürleri ile her geçen gün kendimizi yenileyerek ve geliştirerek başarılı bir firma olma yolunda ilerlemekteyiz. Turizm şehri ve kendine yakın tarihi Kapadokya-Ürgüp gibi şehrin etrafında olması ve yakın olmasından dolayı gelen misafirlerin Kayseri Hava Alanından araçlarını teslim alarak bu bölgelere geçmesi daha kolay ve zaman kazandırıcı olduğundan SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri Hava Alanı İÇ HATLAR VE DIŞ HATLAR `da 7/24 hizmet vermektedir. Daha önceden rezervasyon yaptıran müşterilerin erken rezervasyon imkanlarından faydalanmalarıda mümkündür.


Ürün ve Hizmetler


KİRALIK ARAC
Turizm Şehri olan Kayseri`nin her geçen gün büyümesiyle birlikte oto kiralama sektörüde bu büyümede önemli bir yer almaktadır. Kayseri şehrine ziyarete gelen misafirlerin ulaşımları ile tarihi ve turistik yerleri daha kolay gezebilmeleri ve zamandan kazanmaları açısından Kayseri`de oto kiralama önemli bir rol oynamakla birlikte günlük ihtiyaç olarak görülmektedir. Kayseri oto kiralama şirketi olan SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri`de büyük bir bölüme hizmet vermekle brilikte Rent A Car firmalarının ön
KAYSERİ OTO KİRALAMA
KAYSERİ RENT A CAR
KAYSERİ UCUZ OTO KİRALAMA
KAYSERİ HAVAALANI OTO KİRALAMA
KAYSERİDE OTO KİRALA
KAYSERİ UCUZ OTO KİRALA

#KAYSERİ OTO KİRALAMA #KAYSERİ RENT A CAR #KAYSERİ UCUZ OTO KİRALA #KAYSERİ HAVAALANI OTO KİRALAMA #KAYSERİ CAR RENTAL


Benzer Firmalar