Fotoğrafçılık Kursları


Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No:4 Bakırköy / İSTANBUL

Telefon1: 0212 572 64 65

Telefon2:

Fax: 0212 660 69 50

Web: www.fotografcilikkurslari.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fotoğraf ve Fotoğrafçılık Ne Demektir?
Fotoğraf sözcüğü yunanca “ışık” anlamına gelen “Photo” ve “çizmek” anlamına gelen “Graph” sözcüklerinin birleşmesinden oluşmuştur. Yani “Işıkla çizmek” anlamına gelir. Işık ya da X ışını gibi yayılan enerji formu ile yapılır. Bu form, nesnenin ya da sahnenin görüntüsünü ışığa hassas bir yüzeye kaydeder. Eski fotoğrafçılara güneş ressamları denirdi çünkü imajı oluşturmak için güneş ışığının kendisi kullanılıyordu. Fotoğrafçılık kursu, bu sanatın doğduğu tarihten günümüze kadar gelen süreci gözler önüne seriyor.

“Bir fotoğraf bin sözcüğe bedeldir.” cümlesinin anlamını tamamen karşıladığı bir dönemdeyiz. Hemen hemen herkesin elinde anları, nesneleri ve sahneleri ölümsüzleştirecek cihazlar var. Dijital makinaların icadı ile fotoğraf çekmek, düzenlemek, değiştirmek ve silmek kolaylaştı. Her birimiz bu cihazlarla sanatçılığımızı en kolay yoldan konuşturabilme şansına sahibiz. Bir anlamda hepimiz sanatçıyız, hepimiz belgeselciyiz, hepimiz çağa tanıklık ederken bu tanıklığı başkalarına ve bizden sonraki nesillere bırakabilme şansına sahibiz.

Fotoğrafçılık Kursu Fiyatları
Ünlü fotoğrafçımız Ara Güler kendi fotoğrafçılık algılayışını şu cümle ile özetliyor:

“İnsanlar bakarak, görerek, yaşayarak bir şeyler öğreniyor değil mi? Ben de baktım, gördüm, yaşadım, öğrendim işte. Bir de çektim. Hadi merhaba... ”


Ürün ve Hizmetler

fotoğrafçılık kursu, fotoğrafçılık kursları, fotoğraf nedir, fotoğrafçılık nedir, profesyonel fotoğrafçılık nedir, fotoğraf makinası seçimi, fotoğrafçılık kursu seçimi

#Fotoğrafçılık Kursları #fotoğrafçılık kursları #fotoğraf nedir #fotoğrafçılık nedir #profesyonel fotoğrafçılık nedir


Benzer Firmalar