NGS MÜHENDİSLİK/HAVUZCULUK


75. Mt.Yol Üzeri Doğa Park Evleri B/Blok No:21/A

Telefon1: 0412 257 16 70

Telefon2: 0532 406 11 65

Fax:

Web: www.ngsmuhendislik/havuzculuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İmalat kalitesi ve müşteri memnuniyeti felsefesi ile hareket eden firmamız,rekabetçi fiyatları ile her türlü ihtiyaçlarınızı en hızlı şekilde karşılamaya hazırdır.

Teslimattan sonra Havuz işlerinin 3 haftalık bakım ve devreye alma işlemleri tarafımızca yapılacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Gemaş pumpex salyangoz havuz pompası
Mekanik salmastralı. Trifaze, pik gövde. Pompa mili krom çelik. 1450 devir/dakika. Gövde basıncı 10 bar. TS268 ve DIN 24255`e uygundur. Polyester gövdeli, paslanmaz çelik açma mekanizma+sehpa, şeffaf kapaklı ön filtresil ile komple. NOT: Salyangoz tipi pompalar sipariş üzerine üretilir. Teslim süresi 7-15 gündür. Listede olmayan kapasiteler için fiyat sorunuz. Pompaların bronz fanlı, paslanmaz çelik milli istenmesi halinde aşağıdaki fiyatlar %30 zamlı hesaplanmalıdır.
Havuz projelendirme Anahtar teslim havuz yapımıYıllık havuz bakım ve onarımıSüs havuz yapımıSıva altı krıstalize yalıtımHavuz dış perde yalıtımıçok yönlü vanalar, sıtıcılar, fiskiyeler, temizlik ekipmanları, tramplenler, dip süzgeçleri, trafolar, pompalar v.b. her türlü ürünler.refaranslarımızSunrise evleri 1 ve 2Şehr-i Güneş 1 ve 2Vadi konaklarıAltın ŞehirBahçe şehirANS YapıKıbrıs Boyut inş.LAPTADicle ünüversitesi WBZ

# havuz yapımı #ngs # # #


Benzer Firmalar