Eba Group tekstil aksesuarları ve düğme imalatı


Karayolları Mah. 561 Sk. No:43/A

Telefon1: 02126092628

Telefon2:

Fax: 02126092630

Web: www.ebagroup.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EBA GROUP SAN.VE TİC. A.Ş. 20 yılı aşkın tekstil aksesuarları imalatı ve satışı yapmış bir ekip ile Tekstil sektöründe üst basamaklarda kendisine yer bulmuştur. Sektörde elde ettiği bu başarılı çıkışı korumak ve geliştirmek için yönetim ve organizasyon alanında yaptığı yeni plan ve projelerini uygulamaya sokmuştur.
Uzun yıllar tekstil sektöründe üretim kapasitesi yüksek olan, yüzlerce ürünü bünyesinde bulunduran, kalite standartlarında uluslar arası nitelik kazanmış yurt içi ve yurt dışı birçok organizasyonun içinde bulunmuş kendisini kanıtlamış bir firma olarak Amerika, Almanya, Romanya, Fas, Çin başta olmak üzere 45 ülkeye ihracat yapma başarısını göstemiş köklü bir şirkettir.
Eba Group, Mikron + Plus markaları ile uzman personeli, vizyonel yönetimi ile rekabet gücü yüksek uluslar arası standartlarda bir firma olmak için, sürekli kendisini yenilemekte, teknolojisini geliştirmektedir
Organizasyon yapısını yurt dışı temsilcilikler, fuarlar, birebir tanıtım ile genişletmekte ve ihracat aşamasında direk bağlantılar ile sürdürülebilir bir büyümeyi sağlama peşindedir.
Markalaşma, uluslar arası kalite standartlarında olma gibi bir çok özeliği bünyesinde bulunduran firmamız süreç geliştirme sitemini kurarak sürekli dinamik bir firma olma yolundadır.
İnsan ve doğal yaşamın korunmasının öncelik olarak benimsendiği firmamızda daima sizlerin hizmetinizdeyiz. Tüm personelimiz istek ve taleplerinize cevap vermek için hazır.


Ürün ve Hizmetler

Düğmesi ve Perçini, Çıt Çıt, Kuşgözü ve Pulu, Kapsol Düğme, Pantolon Kancası, mikron plus, tulumba el presi, düğme kaplama el presi, pnömatik pres, kot düğme makinası, kuşgözü makinası

#kot düğmesi #kapşol düğme # # #


Benzer Firmalar