Aradolu.com


Bereketzade Mah. Büyükhendek Cad. No:23/2

Telefon1: 02122930001

Telefon2:

Fax: 02122930001

Web: www.aradolu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:11 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Mevcut

Minimal Grup 2013 yılında İstanbul’da kuruldu. Türkiye ve Dünya internet pazarına, kullanıcı deneyimini odağına oturtan bakış açısıyla getireceği yeniliklerle ve yakın geleceğin gücü olarak gördüğü minimalizmi ön planda tutan tasarımlarıyla çalışma hayatına başladı. Genç ekibiyle bu görüşünü destekleyen Minimal Grup’un vizyonu genç nüfusuyla Dünya’nın dikkatini üzerine çeken Türkiye’den geleceğin uluslararası site-uygulama platformlarını ve markalarını çıkarmaktır.


Ürün ve Hizmetler


Organik Ürünler Karakovan Balı (1,5 KG)
Bal; arıların, bitkilerin çiçeklerindeki özsularını alarak kendi vücutlarındaki özel maddelerin yardımıyla işleyip peteklerin gömeçlerine depoladıkları bir besindir. `Petek Çiçek Balı` arıların bitki çiçeklerindeki nektarlardan yaptıkları baldır. Arılar, 1 gram bal için 4.000`den fazla çiçeğin nektarını toplarlar ve dolayısıyla Petek Çiçek Balı, vitaminler, enzimler, mineraller, aminoasitler ve vücut için faydalı birçok elementi içerir ve kişinin beslenme ve enerji ihtiyacına büyük ölçüde katkı
Kendi hayallerimizi gerçekleştirmek, çocuklarımızın başarılarına tanık olmak, torunlarımızla eğlenceli vakitler geçirmek için gerekli enerjiye sahip olmak… Bunlar birçoğumuzun hayallerinden. Tüm bu hayalleri gerçekleştirmenin yolu ise sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi çok önemli ayrıntılarda gizlidir. Aşırı sanayileşme ile birlikte sahip olduğumuz doğallığı yavaş yavaş kaybediyoruz. Hastane koridorlarını, vitamin eksikliği şikâyetiyle dolduran binlerce “hasta” var. Kim bilir belki de bunlardan biri sizsinizdir.

Takviye ilaçlar ile eksik olan vitaminlerini gidermeye çalışanların gözünden kaçan esas şey, insanoğlunun ihtiyacı olan her şeyin doğada var olmasıdır. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların ulaşmakta zorlandığı doğallığı bizlere sunan birileri hala var. Aradolu, bu misyonu edinen ve verdiği hizmetlerle sağlıklı beslenmenin/yaşamanın kolay yolunu bizlere sunan bir proje. Klasikleşmiş ticari mantaliteden tamamen farklı bir hizmet veren ve bünyesinde titizlikle seçilmiş “doğal, organik ve el yapımı” sağlıklı yaşam ürünlerini barındıran bir site.

Başarının anahtarının fiziksel ve zihinsel sağlığımız olduğu gerçeğini inkâr edemeyiz. Sevdikleriniz ile birlikte uzun bir ömür geçirmek, evlatlarınızın okul ve iş hayatındaki başarılarını arttırmak ve yaşlandığınızda bastonsuz yürümek istiyorsanız spor yapın, iyi beslenin, kitap okuyun, müzik dinleyin, iyi dinlenin ve erken uyanın.

Çünkü hayat yaşamaya değer ve sağlığınız sizin en güvenilir sigortanız.
Organik ve doğal ürünler aradolu.com`da

#organik ürünler #doğal ürünler #organik kozmetik #doğal kozmetik #el yapımı tasarım ürünleri


Benzer Firmalar