Yapay Reklam


Süleyman Seba cad. No:5 Daire:2

Telefon1: 05377305136

Telefon2:

Fax: 02122590944

Web: www.yapayreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:4 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yapay Reklam adı altında olmayaraktan 7 yılı aşkın süre biriminde grafik tasarım ve 2 yılı aşkın süredirde web tasarımla ilgilenmekteyiz, yeni bir isimle piyasa adım atmış bulunmaktayız. Ekibimiz 4 kişi çekirdek bir ekiptir, 3 tasarımcımız 1 de pazarlamacımız olmaktadır tabiki bunu zamanla arttıracağız ofisleşme ve şirket haline gelmek için yarıladığımız yolu tamamlıyoruz işlerimizi daha çok freelance tercih ettiğimiz için müşterilerimize gösterdiğimiz özen en ön planda yer alır.
Ürünlerimiz tercihinize göre düzenlenir, genel olarak hazır temaları çizimlerimizle zenginleştirme taraftarıyız sıfırdan bir çalışma hem müşterilerimiz açısından daha fazla maliyetli olduğu kadar bizlerinden daha çok vakti kapsamaktadır, bu yüzden hazır temaları istek ve arzularınıza göre düzenlemek her iki taraf içinde daha uygun hale geliyor. Çalışma yerlerimiz çoğunlukla ev ortamıdır, bunun dışında anlaşmalı olduğumuz bazı dost reklam ajanslarıdır belli günlere randevu ile çalışırız, İstanbul’da genel olarak Maçka,Nişantaşı,Etiler ve Levent gibi kısımlarda görüşmeler düzenlemekteyiz, ailemizi genişletme taraftarıyız, müşterilerimiz için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


İnternet sitesi
İnternet sitesi internet üzerinde daha iyi tanınmanıza referans sağlar.
Web Tasarım Grafik tasarım porje geliştirme programlama ve sosyal medya danışmanlığı google adwords uzmanlığı çeşitli matbaa ürünleri

#Web tasarım #Grafik tasarım #beşiktaş reklam #reklam ajansı #uygun web tasarım


Benzer Firmalar