Golden Tel Sanayi A.Ş.


İvedik Organize Sanayi 2263. Sokak (719. Sokak) No: 32 Yenimahalle / ANKARA

Telefon1: 03123959691

Telefon2:

Fax: 03123959691

Web: www.goldentel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü, panel çit imalatı ve çözümleri alanında uzmanlaşmış kadrosu ile müşterilerine yalnızca imalat konusunda değil, satış öncesi danışmanlık hizmetleri, satış sonrası kurulum - montaj hizmetleri ve sonrasında müşteri memnuniyeti ve kalite konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Asıl olan kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetidir mantığını kurumsal kimliği ile bütünleştiren firma, kazandığı onursal kimlik ile büyüme ve gelişme adımlarını kendinden emin şekilde atmaktadır. Dünya standartlarında üretim yaptığı alanda Ar – Ge ve sürekli iyileştirme çalışmalarını devam ettirerek ürün kalitesini en yukarılara taşırken, üretim maliyetini sürekli düşürerek müşterilerine en iyisini en uygun fiyata bulma imkanını tanımaktadır. Kurumsal kimliği, uzman kadrosu ve kendini geliştirme konusundaki gayret ve çabası ile Türkiye’nin tel örgü ve çit alanındaki en büyük firması olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Golden Tel Sanayi A.Ş. Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi`nde tel örgü, panel tel, kayar kapı, kanatlı kapı, ferforje ve daha bir çok ürünün üretimini gerçekleştiren kurumsallaşmış büyük bir firmadır.

#tel örgü #panel tel #kayar kapı #kanatlı kapı #ferforje


Benzer Firmalar