HMA GÜVENLİK


2432. CADDE 160/7 ÇAYYOLU

Telefon1: 0312 236 6192

Telefon2: 0532 608 1197

Fax: 0312 236 6190

Web: www.hmaguvenlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HMA GÜVENLİK SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. olarak 2006 yılından beri elektronik güvenlik teknolojileri sektöründe genç ve uzman mühendis kadromuzla hizmet vermekteyiz. Entegratörü olduğumuz projelerde ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere en uygun çözümleri sunmaktayız.

Elektronik güvenlik sistemleri sektörünün en büyük eksiği olan satış sonrası teknik destek ile garanti sonrası bakım ve servis kapsamında %100 müşteri memnuniyeti HMA GÜVENLİK SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. olarak en büyük hedefimizdir.

HMA GÜVENLİK SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ. olarak tüm projelerimizde odak noktamız insandır. Bu bilinçle insan hayatını ve özelini önemseyen işler projelendiriyoruz. Tüm isteklerinizi son teknoloji ve yüksek kalitedeki ürünlerle karşılamaktayız. Projelendirmesini yaptığımız tüm ürünler Türk Standartları Enstitüsü TSE ya da Avrupa Birliği standardı CE belgelerine sahip olup ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi standartlarında üretilmektedir.

Vizyonumuz müşterilerimize beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunarak çözüm ortağı olmaktır


Ürün ve Hizmetler

KAMERA SİSTEMİ, İP KAMERA SİSTEMİ ANKARA, YANGIN ALARM SİSTEMİ ANKARA, YANGIN YÖNETMELİĞİ, ALARM SİSTEMİ ÇAYYOLU, KAPALI KAMERA SİSTEMİ ÇAYYOLU, KAMERA SİSTEMİ ÇAYYOLU, OFİS KAMERA SİSTEMİİ ÇAYYOLU, EN UCUZ KAMERA, İP KAMERA, NEDEN İP KAMERA, İP KAMERA ANALOG KAMERA FARKI, ANKARADA KAMERA SİSTEMİ KURAN FİRMA, PERSONEL DENETLEME KONTROL SİSTEMLERİ ANKARA, TURNİKE ANKARA, PARMAK İZİ OKUYUCU ANKARA

#KAMERA SİSTEMİ #YANGIN SİSTEMİ #PDKS #ÇAYYOLU KAMERA #ÇAYYOLU ALARM


Benzer Firmalar